Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kaynak Değişikliği Yaptım Tekrar BakınızTeşekürler,güzel paylaşım. Now tv çalışmıyor. Bende
CNN TÜRK de çalışmıyorKaynak Değişikliği Yaptım Tekrar Bakınız
Bu Düzenlediğim m3u listesi tek kişilik değil dediğim gibi bu işi hobi olarak yapıyorum ayrıca kanalların hiçbiri tek kişilik iptvden çekilmiş kanal olmadığı için sıkıntı çekmezsiniz hepsi direkt kaynaktan çekilme ex4xen,ssp*or,euro*sporr kanalları direkt olarak kendi uygulamalarından çekildi bu yüzden donma kasma korkusu yok.Bilmediğimden soruyorum... Kendiniz için düzenlediğiniz, kullandığınız m3u dosyalarını herkesle paylaşma sebebinizi öğrenebillir miyim? Sonuçta bu linklerin belirli bi kullanıcı sayısı var ve o sayı geçilirse siz de kullanamayacaksınız diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, ama doğruysa bunu bile bile neden yaptığınızı bilmek isterim. Tabii özel değilse.
Kaynak değiştim tekrar bakınCNN TÜRK de çalışmıyor
eyvallah teşekürlerKaynak Değişikliği Yaptım Tekrar Bakınız
Nat Geo açılıyor fakat Wild açılmıyor.Öncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…
ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
İosda:İptv Live
Her neyse Mor Paketinden Tut Herşey Ekli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Televizoda deneyin Kanalların Çoğu Televizoda açılıyor.Nat Geo açılıyor fakat Wild açılmıyor.
Hepsi çalışıyor teker teker hangi playeri kullanıyorsunuz?Aşağıdaki Kanallar çalışmıyor
ATV
TV 8.5
Beyaz TV
A Haber
CNN Türk
Ülke TV
NTV
Yol TV
KRT
Flash Haber
Kanal 7 Avrupa
CNBC
TRT Spor (Hepsi)
TRT Spor Yıldız (hepsi)
Tivibu Spor
TJK
Tay TV
Mor 1 HD yayını ve Mor 1 yedek kanalı
Mor 2 hepsi
Mor 3 hepsi
Mor 4 hepsi
Mor 5 hepsi
Max 1 ve 2
Selçuk dan S Sport 1 e kadar da çalışmıyor S Sport 1 çalışıyor
VPN Sport 1 yedek
VPN Sport 2
VPN Sport 3 yedek
VPN Max 1 ve 2
Tivi hepsi
Yeşil hepsi
Geo Wild ve Geo
Number 1 dance
Minika Go
A52
Alanya posta
Ekol
Kanal 28
Kanal 60
TV Kayseri
Hür Türk
Serhat TV
ART
Kanal 68
Rumeli TV
Aras TV
Turhal
Anadolu Dost
Tokat Web TV
Merkez TV
Aldosa
Çağrı TV
Fark Türk
İlk gün
Ve Gassal
Yukarıdaki kanallar çalışmıyor
Yurtdışında olmanız ile ilgili olabilir belki bu durumAşağıdaki Kanallar çalışmıyor
ATV
TV 8.5
Beyaz TV
A Haber
CNN Türk
Ülke TV
NTV
Yol TV
KRT
Flash Haber
Kanal 7 Avrupa
CNBC
TRT Spor (Hepsi)
TRT Spor Yıldız (hepsi)
Tivibu Spor
TJK
Tay TV
Mor 1 HD yayını ve Mor 1 yedek kanalı
Mor 2 hepsi
Mor 3 hepsi
Mor 4 hepsi
Mor 5 hepsi
Max 1 ve 2
Selçuk dan S Sport 1 e kadar da çalışmıyor S Sport 1 çalışıyor
VPN Sport 1 yedek
VPN Sport 2
VPN Sport 3 yedek
VPN Max 1 ve 2
Tivi hepsi
Yeşil hepsi
Geo Wild ve Geo
Number 1 dance
Minika Go
A52
Alanya posta
Ekol
Kanal 28
Kanal 60
TV Kayseri
Hür Türk
Serhat TV
ART
Kanal 68
Rumeli TV
Aras TV
Turhal
Anadolu Dost
Tokat Web TV
Merkez TV
Aldosa
Çağrı TV
Fark Türk
İlk gün
Ve Gassal
Yukarıdaki kanallar çalışmıyor
evtYurtdışında olmanız ile ilgili olabilir belki bu durum![]()
TelevizoHepsi çalışıyor teker teker hangi playeri kullanıyorsunuz?
Hepsi Açık şuan reis video çekip atabilirim bazı linkleri değiştim Eywallah buarada Hepsini teker teker denediğin içinTelevizo
yok sorun degil yurt disinda yasiyorum onunla alakali buyuk ihtimalle basarilarinizin devemini dilerimHepsi Açık şuan reis video çekip atabilirim bazı linkleri değiştim Eywallah buarada Hepsini teker teker denediğin için
Türkçe Meali?Ulusal Kategorideki Kanalların Tümü IPTV Firmasından Gelen Kaynak Kodlarına Bağlanmıştır Herkese İyi Seyirler…
Yani IPTVden aldığınız Ücretli Kanalları ücretsiz koydumTürkçe Meali?