Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
emegine saglık güzel olmuşÖncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…
ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
İosda:İptv Live
Her neyse Mor Paketinden Tut Herşey Ekli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkürler süper bir listeÖncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…
ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim geliştirmeye devam ediyorum…çok teşekkürler süper bir liste
Mesela ne ekleyebilirimDaha ne olsun?! Eline sağlık güzel liste.
Mesela ne ekleyebilirim
Biliyorum dostum ama hani daha da öneri lazım gelişmesi içinÖvmek için'' Daha ne olsun?!'' dedim, bir şey eklmen için değil. Ne eklersen ekle.
Love Nature belgesel kanalının İngilizce versiyonu var. Güncelleyip Türkçe ekleyebilir misiniz?Öncelikle İyi Geceler,Yeniden Buralardayım Canım Sıkıldı Uğraşacak Birşeyler Bulmaya Çalıştım Bulamadım M3U Liste Hazırlamaya Karar Verdim.Bunun Sonucunda Bol Kategorili Bol İçerikli Bir Liste haline geldi Nerden Nereye…
ÖNEREBİLECEĞİM PLAYERLER
TELEVİZO,TİVİMATE vb.
Türkçe kanalı mı vardı?Love Nature belgesel kanalının İngilizce versiyonu var. Güncelleyip Türkçe ekleyebilir misiniz?
@Memetcandal 'ın listesinde var Türkçesi. Oraya da bakın isterseniz.Türkçe kanalı mı vardı?
yalniz baska bir m3u dan aldim yani max kullaniciya takilabilir kanal bilgine @Syndraxic@Memetcandal 'ın listesinde var Türkçesi. Oraya da bakın isterseniz.
Ben m3u dan kanal almıyorum reisim düşünmeniz yeter ham yayın bulursam veya çekebilirsem eklerim iyi geceleryalniz baska bir m3u dan aldim yani max kullaniciya takilabilir kanal bilgine @Syndraxic
oyle daha iyi oluyor zaten bende bulabilirsem oyle yapiyorum bulamadigim zaman m3u dan cekiyorumBen m3u dan kanal almıyorum reisim düşünmeniz yeter ham yayın bulursam veya çekebilirsem eklerim iyi geceler
Rica ederimyayin calisiyor, tesekkurler,
Öyle oldu mu 30 saniye de bir donuyor ben sevmiyorum öyleoyle daha iyi oluyor zaten bende bulabilirsem oyle yapiyorum bulamadigim zaman m3u dan cekiyorum
Türkçe Kanalı var size zahmet lütfen ekleyebilir misiniz? Listeniz çok kullanışlı. Emekleriniz için teşekkür ederim.Türkçe kanalı mı vardı?
Hocam emeğine sağlık mor paketler yayın saatinde mi açılıyor şu an açık değilLove Nature belgesel kanalının İngilizce versiyonu var. Güncelleyip Türkçe ekleyebilir misiniz?