KekikAkademi'den yeni uygulama

Android Telefon kullanıyorum sorun olmuyor gayet iyi izliyorum ama android TV ye kurduğum zaman sorun oluyor donuyor kasıyor ve program dışına çıkıyor TV nedendir

Ayrıca play storeden kurdum

Mi box da kumanda çalışıyor ama çok stabil değil
Hala takılıyor

Güncelleme play store'a henüz gelmedi. Github'da yayınlanan son sürümdür. Mevcut play store sürümünün üstüne güncelleme yapılmaz bilginiz olsun.
Denemek isteyen kurulu olanı silip alttaki uygun dosyayı kurabilir.

Güncelleme play store'a henüz gelmedi. Github'da yayınlanan son sürümdür. Mevcut play store sürümünün üstüne güncelleme yapılmaz bilginiz olsun.
Denemek isteyen kurulu olanı silip alttaki uygun dosyayı kurabilir.

emeğine sağlık sağolasın usta

Mobilde uygulamayı deneyimledim fakat tam ekran olmuyor kenarlıklar kalıyor sizde de öyle mi

süper bir uygulama olmuş

teşekkürler

Cloudstream için kekikakademinin gücel deposu varmı

İyi akşamlar, bir sorum olacaktı... Watchbuddy i samsung google tv üzerinden yüklemeye çalışık ancak google playde gözükmüyordu.

Deneyen ve kullanabilen var mı acaba?

​

İyi akşamlar, bir sorum olacaktı... Watchbuddy i samsung google tv üzerinden yüklemeye çalışık ancak google playde gözükmüyordu.

Deneyen ve kullanabilen var mı acaba?

​

Samsung Tv'de play mağazası yok, televizyonun işletim sistemi de Tizen. Özetle Watchbuddy'i indiremez ve kullanamazsınız, saygılarımla.

Bende icerik kesfet cikmiyor dunden beri neden

harika uygulama teşekkürler emeği geçen herkese
ama çoğu arkadaşım nasıl kurulacağını bilmiyor.

watchbuddy premium apk var mı acaba

Amazon cihazlarda firetv vs.. uygulama görünmüyorsa bunu bir deneyin arkadaşlar. Uygulama sistemde kuruluysa çağırması lazım.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Amazon firetv 4k max kullanıyorum. Bu linkten kurdum ama kurulmuş gözükmüyor. Bu cihazda playstore uyumu olmadığından oradan kurduğum uygulamanız kendini kapatıyor. Samsung tablette problem yok. Bu güzel uygulamanız firestickte de kullanmak isterdim. Çözüm bulursanız sevinirim.

Geri