masterlvnt
Paylaşımcı
İçeriği seçip izle dediğimizde video formatı desteklenmiyor diyor
Daha önce bu konu yüzünden kapanma eşiğine geldi. Risk alınıp ekleneceğini zannetmiyorum.Uygulama çok iyi olmuş gerçekten keske mor peket kanallarınıda barindirsa
Zaten yayına link ekleme felan var artık o şekilde deneyip birseyler çözecezDaha önce bu konu yüzünden kapanma eşiğine geldi. Risk alınıp ekleneceğini zannetmiyorum.
emeğine sağlık tvboxta ve pc kullanıyorum güzelArkadaşlar KekikAkademi yeni bir uygulaması var.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
App Galery'den Gbox'ı indir. Gbox ile google servisleri açılıyor.Bi de şu huawei cihazlar düşünülse giriş yapamıyorum google desteği olmadığı için
honor al kardeş kulüp ben de huawei den honora geçtimBi de şu huawei cihazlar düşünülse giriş yapamıyorum google desteği olmadığı için
Peki film dizi indirebiliyor muyuz telefonaBen çok beğendim. Fikir güzel. Oda açıp arkadaşlarınla sohbet ederken, link ekleyip maç, film, dizi izleyebiliyorsun. Gelmek, test etmek isteyen için arama kısmına oda kodu: F9936746 yazmanız yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 25626
bende de var bunlar fakat gmail girişi yaparken tarayıcıya yönlendiriyor giriş yapıyorum sonra uygulamaya yönlendirme aşamasında uygulamaya geçiş yapmıyor. çünkü gbox gspace gibi uygulamalar klon olduğu için sistem algılamıyorApp Galery'den Gbox'ı indir. Gbox ile google servisleri açılıyor.
Edit: Böyle bir video buldum belki işinize yarayabilir
tablet ya telefon olsa haklısın dahonor al kardeş kulüp ben de huawei den honora geçtim![]()
honoroun tabletleri de iyi gerçi çalışan tabletini neden değiştiresintablet ya telefon olsa haklısın da
Haklısın da bu işin hamurunu kekikakademi yogurmaya başladı o yüzden kullanılmaya değer diye düşünüyorumhonoroun tabletleri de iyi gerçi çalışan tabletini neden değiştiresin
konuya dönücek olursam yükledim google play hesabıyla girmek de sıkıntılı bişe değil de o aşamaya gelince ne yapıcam dedim vazgeçtim
1-ben grup sevmem tek başıma izlerim sohbet edip bişe mi izliycem kahve gibi
2-zaten @tekkan ın mesajlarında gördüğüm farklı bişe de yok tek izliyorsam cloudstream de nuvio da yapar o işi
3- son olarak cloudtream zaten yetiyor fazlasıyla hepsinde sağlayıcılar aynı kimse de zaten farklı bişe sunamıycağı için keyfi kullanım seçimi ha bu evet farklı url ekle chat odası gibi filan ama canlı tv olayına dönunce web sitesi gibi olur chat de 1000 kişi sonra canlı yayın da maç yayını filan sıkıntılar çıkabilri gibi geldi bana kısaca sildim beni açmadı iiy pazarlar yeni konularda görüşürüz![]()