KekikAkademi'den yeni uygulama

Haklısın da bu işin hamurunu kekikakademi yogurmaya başladı o yüzden kullanılmaya değer diye düşünüyorum 😄
kekikakademi yazdığı için yükledim eski olup kekikakademiyi bilmeyen zaten yoktur muhtemelen onlar olmasa zaten bu cloudstream nuvio yerli içerik olarak zaten olmazdı şuan 2 3 apk üzerinde dönülürdü şuan zaten yaz tv ler dinlenmeye geçti önümüzdeki sezon neler olucak görmek lazım eskiden periscope da filan yayınlar olurdu biraz ilerde ona benzer bişeler olucak havası paralı odalar filan çıkar gelecek öngürüm bu şekilde bişe izlerken küfürler havada uçuşur stres yapar gibi geldi kahraman olma çabaları telegram filan tam bunlar için musait bir uygulama odalardan telegram çağırma paralı grup filan sonu böyle gider bu uygulama dizi film kimse sallaamz zaten diye düşünüyorum 24 mayıs mesajımı eylül de filan bidaha okuruz atın fava beklesin :)

kekikakademi yazdığı için yükledim eski olup kekikakademiyi bilmeyen zaten yoktur muhtemelen onlar olmasa zaten bu cloudstream nuvio yerli içerik olarak zaten olmazdı şuan 2 3 apk üzerinde dönülürdü şuan zaten yaz tv ler dinlenmeye geçti önümüzdeki sezon neler olucak görmek lazım eskiden periscope da filan yayınlar olurdu biraz ilerde ona benzer bişeler olucak havası paralı odalar filan çıkar gelecek öngürüm bu şekilde bişe izlerken küfürler havada uçuşur stres yapar gibi geldi kahraman olma çabaları telegram filan tam bunlar için musait bir uygulama odalardan telegram çağırma paralı grup filan sonu böyle gider bu uygulama dizi film kimse sallaamz zaten diye düşünüyorum 24 mayıs mesajımı eylül de filan bidaha okuruz atın fava beklesin :)
😄👍👍

mukemmel bir uygulama olmus. emegi gecen herkesin eline emegine saglik.

kolay gelsin apk olarak indire bilirmiyiz

Skype İlk sohbet odaları aklıma geldi neydi o günler sene 2008 🥳

Skype İlk sohbet odaları aklıma geldi neydi o günler sene 2008 🥳
ben yine skype 1 e 1 den yanaydım geçenlerde skype a girmek istedim skype bitmiş üzdü ya eski account ile girip bakıcaktım

Bu videoda WatchBuddy uygulamasını detaylı şekilde inceledim ve test ettim.

WatchBuddy’nin temel mantığı oldukça ilginç:
📱 Bir kullanıcı cihazında bir içerik başlatıyor
🌍 Otomatik olarak bir izleme odası oluşuyor
🔑 Oda kodunu paylaşan kişiler dünyanın herhangi bir yerinden aynı içeriği senkron şekilde izleyebiliyor
💬 Aynı zamanda uygulama üzerinden sohbet de edebiliyorlar

Videoda:
⚡ Uygulamanın çalışma mantığı
📺 Senkron izleme deneyimi
💬 Chat sistemi
👥 Arkadaş ekleme özelliği
🛠️ Sağlayıcı ekleme sistemi
📱 Android cihaz performansı

gibi birçok detayı test ettim.

Özellikle uzaktaki arkadaşlarla aynı anda içerik tüketmek isteyenler için oldukça farklı bir deneyim sunuyor.

Ayrıca uygulama içerisindeki sağlayıcı sistemi sayesinde farklı kaynaklar üzerinden içerik erişimi de mümkün.

👍 Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın!

Free Abone 👉
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti yönetiminden istediğinizi gösterip istemediğinizi gizleyebilirsiniz üstad.
Çok güzel bir uygulama olmuş. Eklenti yönetimindeki kutucuklarda açıklama görünmüyor veya çok az bir kısmı görünüyor. İçine girmeden bunları nasıl filtreleyebiliriz?

Çok güzel bir uygulama olmuş. Eklenti yönetimindeki kutucuklarda açıklama görünmüyor veya çok az bir kısmı görünüyor. İçine girmeden bunları nasıl filtreleyebiliriz?
Malesef açıklama yok evet. Eklentinin logusuna göre işlem yapmak gerekiyor. Kutu üzerine gelip tıkladığınızda aç/kapa yapar.

Cstreamin yanından bile geçemez

Githubdan indirince huaweide sorun çözüldü

Hiç stabil değil maalesef çoğu içerik format desteği yok diyor

Uygulama, alan olarak "Sosyal" yazıyor zaten. Ona göre düşünmek lazım.

şu *** olayını niye kaldırmıyorlar anlam veremiyorum. Ailemizle kullanıyoruz bi çoğumuz. Trendler p*rn* dolu. Gizlediğimiz eklentilerin içeriklerini de görmemiz lazım

şu *** olayını niye kaldırmıyorlar anlam veremiyorum. Ailemizle kullanıyoruz bi çoğumuz. Trendler p*rn* dolu. Gizlediğimiz eklentilerin içeriklerini de görmemiz lazım
oda varsa herşey olabilir yakında sezon başında mor diye girip kırmızı da izleyebilirsiniz :)

Geri