☪️ Kayda Değer Json Playlists ☑️

Royals Panel Bu gece çalışmıyor yarına aktif olabilir bekliyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 1483 adettir. 🇹🇷

03/02/2026 itibariyle > Legal Royals 21 den 30 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız

ilk mesajdaki dosyalar 03-02-2026 itibariyle yenilendi. iyi seyirler olsun.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
teşekkürler

eline sağlık dostum...

Güncel tutulmasını beğendim. Başarılar

Hocam emeğinize sağlık evde kullanıyoruz malum uydu yok. Ulusal kanallar aşırı hızlı.

İyi Seyirler...

URL adresi varmı kral

Eline sağlık teşekkürler

Merhaba. Bu dosyaları IPTV'ye nasıl yükleyebilirim? Web tarayıcısı üzerinden indiriyorum ama IPTV'de dosya için uygun program yok. Fazla vaktinizi almadan kısaca TL gösterirseniz sevinirim.

bu panel çok hoşmuş. içerikleri bana göre. bunu iptv olarak nasıl satın alabilirim.

panel kapandı mı ? 21 nolu su kapalı 30 no yu denedim çalışıyor.

paneller çalışmıyor

ilk mesaja 14/02/2026 itibariyle > Legal Royals 31 den 40 a kadar olanlar ilave edildi.

Geri