☪️ Kayda Değer Json Playlists ☑️

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir. 🇹🇷

21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
Ciğerim,çalışmalarını takip ediyor kullanıyorumda lakin Viasat Explore linkinden Ekol yayının çıkması bir belgesel izleyici olarak can sıkıcı düzeltiverirsen tadından yenmeyecek.

Ciğerim,çalışmalarını takip ediyor kullanıyorumda lakin Viasat Explore linkinden Ekol yayının çıkması bir belgesel izleyici olarak can sıkıcı düzeltiverirsen tadından yenmeyecek.

Burada Royals panel dosya m3u linklerini kendiniz eklersiniz Ciğerim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Liste hazırlayıp sunan tüm arkadaşlar sizlerden ricamız dosya nızı güncellemeden önce LÜTFEN listeyi baştan aşağı kontrol edip çalışıp çalışmadığını kontrol ettikten sonra siteye yükleyip servis edin, LÜTFEN

Kırkağaç Kavunu arıyorum :rolleyes:

Benim listede 30 bin link var hepsini test edecek biri ,zamanı ,parası ,ayrıca bunu niye ve kimin için yapacak ve ne için yapacak? Yani bazı şeyleri de insanlara bırakmak gerek yani .yemeğin tuzu yoksa onuda sen at,çünkü yemek bedava.yani bu sitede çok sabırlı insan var.hakkini teslim ediyorum.bazilari olmasa bu site çok anlamsız olur.

Teşekkürler

Teşekkürler

panel çalışmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir. 🇹🇷

21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
teşekkürler

panel çalışmıyor
bakımda (y)

geçici olarak buradan devam edelim

ilk mesaja

30/01/2026 itibariyle > Legal Royals 11 den 15 e kadar olanlar ilave edildi

İyi seyirler olsun herkese

eline sağlık dostum...

Son zamanlarda hep söylerim bu birdirbir olmasa ne yapardık diye lakin Şu Viasat Explore linkini bir düzeltse diye bekleyip duruyorum.Yinede bize sağladığın hizmetler için Teşekkür ediyorum.​

Teşekkürler

Ben yeni url lerden 11 ve 12 yi yükledim çalışmıyor

emegine saygi ustat DANKESCHÖN

Emeğine sağlik ,Malesef an itibarı linkler çalışmıyor

Geri