☪️ Kayda Değer Json Playlists ☑️

Teşekkür eline emeğine sağlık

vlc kullanıyorum. yayın izlerken gidiyor. sonraki yayına geçiyor. 5-10 dk izliyorum sonra o da gidiyor. diğerine geçiyor. tekrar en baştan açtığımda açılıyor. internetle mi alakalı? 35mb internet hızı.

vlc kullanıyorum. yayın izlerken gidiyor. sonraki yayına geçiyor. 5-10 dk izliyorum sonra o da gidiyor. diğerine geçiyor. tekrar en baştan açtığımda açılıyor. internetle mi alakalı? 35mb internet hızı.

Ben 100 mps kullanıyorum .çok sınırlı donma var indirdiğim linklerde.hız önemli olabilir

Hiçbir panel VLC Playera uygun değildir Başka playerleri deneyelim

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir. 🇹🇷

21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
sayfanızı kod olarak paylaşırmısınız televizio ya m3u ekleyebileyim teşekkür ediyorum

televizo SFVIP-Player vlc gibi uygulamalarla vpnli vpnsiz dnsli dnssiz çalıştıramadım listeleri.
ben mi yapamıyorum yoksa listeler kapandı mı

televizo SFVIP-Player vlc gibi uygulamalarla vpnli vpnsiz dnsli dnssiz çalıştıramadım listeleri.
ben mi yapamıyorum yoksa listeler kapandı mı
bu gün bakımda royals panel birkaç gün sonra tekrar deneyin

öneri var mı? çok bilmiyorum ben. pc için. SFVIP-Player yükledim. açmaya çalıştım olmadı.
şu an açılmıyor royals panel . arada bir açıyor hemen geri gidiyor. SFVIP-Player güzel yoksa

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız

Stabil calismiyor 5 saniyede acilan kanal aktif sonradan karariyor

Bu aralar Royals panel arasıra bakımda Diğer paneller ile ilgilenelim Royals panellere ara veriniz 👍

İyi Seyirler...

URL adresi yokmu kral

Geri