Uydu3405
Paylaşımcı
Derken ne demek istedin bende çalışıyor liste halaPatladı
Derken ne demek istedin bende çalışıyor liste halaPatladı
Bende yok kanal hatası veriyorDerken ne demek istedin bende çalışıyor liste hala
Teşekkürler ustadEkli dosyayı görüntüle 15859
Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir.
21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
Royals paneller arada güncelleme için linkleri pasife alırlarŞimdi tekrar baktım açıyor bende sıkıntı vardı. O zaman emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
merhaba
ben bugün denedim listeleri gayet güzel kanallar var teşekkürler.
sadece ben de mi oluyor bilmiyorum ama 20sn sonra bağlantı kopuyor. Sonra tekrar bağlanıyor ama bazı kanallarda aynı sahne tekrar ediyor, bazı sahneler devam ediyor. neden böyle olur ? tv samsung, player ottplayer. yarın anı tv'de Smart iPtv player ile deneyeceğim.
Teşekkürler.
Ben sorunu biliyorum...wifi bağlantı yetersiz olabilir kablolu deneyin yada iss hızınız düşük olabilir yada tvbox ile ilgili bir sorunda olabilir vs vs saymakla bitmez
8 saniyeyi geçmesin o sorunBen sorunu biliyorum...![]()
nedir sorun ?Ben sorunu biliyorum...![]()
Pokemon Green Life PaneldeBen hala aylar önceki paylaşımdan bir liste kullanıyorum ve hala çalışıyor, adını bile unuttum. GreenTv ya da Nox muydu bilemedimArada bir donsa da belgesel açlığımı doyuruyor.
Bir de bazı listelerde Pokemon Tv vardı, onu tekrar bulursam çok mutlu olacağım.
Çok teşekkür ederimPokemon Green Life Panelde![]()
bunlarda isteyenler için yanlarının bir kısmıEkli dosyayı görüntüle 15859
Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir.
21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.
Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
Eline,Emeğine Saglık @onurx45 Hocam.Saolbunlarda isteyenler için yanlarının bir kısmı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Nox panelde blutv&Max grubundaBluTV nin kısa süreli dizi serilerinin olduğu panel hangisi