☪️ Kayda Değer Json Playlists ☑️

Ben hala aylar önceki paylaşımdan bir liste kullanıyorum ve hala çalışıyor, adını bile unuttum. GreenTv ya da Nox muydu bilemedim :) Arada bir donsa da belgesel açlığımı doyuruyor.
Bir de bazı listelerde Pokemon Tv vardı, onu tekrar bulursam çok mutlu olacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir. 🇹🇷

21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
Teşekkürler ustad

Sıkıntı yok beyler bazı ISS lerde cloudflare problemi nedeniyle ara sıra durma noktasına geldi Sadece bu kadar ‼️

Şimdi tekrar baktım açıyor bende sıkıntı vardı. O zaman emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

merhaba
ben bugün denedim listeleri gayet güzel kanallar var teşekkürler.
sadece ben de mi oluyor bilmiyorum ama 20sn sonra bağlantı kopuyor. Sonra tekrar bağlanıyor ama bazı kanallarda aynı sahne tekrar ediyor, bazı kanallarda sahneler devam ediyor. neden böyle olur ? tv samsung, player ottplayer. yarın aynı tv'de Smart iPtv player ile deneyeceğim.
Teşekkürler.

merhaba
ben bugün denedim listeleri gayet güzel kanallar var teşekkürler.
sadece ben de mi oluyor bilmiyorum ama 20sn sonra bağlantı kopuyor. Sonra tekrar bağlanıyor ama bazı kanallarda aynı sahne tekrar ediyor, bazı sahneler devam ediyor. neden böyle olur ? tv samsung, player ottplayer. yarın anı tv'de Smart iPtv player ile deneyeceğim.
Teşekkürler.

wifi bağlantı yetersiz olabilir kablolu deneyin yada iss hızınız düşük olabilir yada tvbox ile ilgili bir sorunda olabilir vs vs saymakla bitmez

Tesekkur

Ben hala aylar önceki paylaşımdan bir liste kullanıyorum ve hala çalışıyor, adını bile unuttum. GreenTv ya da Nox muydu bilemedim :) Arada bir donsa da belgesel açlığımı doyuruyor.
Bir de bazı listelerde Pokemon Tv vardı, onu tekrar bulursam çok mutlu olacağım.
Pokemon Green Life Panelde ;)

Ekli dosyayı görüntüle 15859

🇹🇷 Türkiye Royals Legal Panel Kanal içerik sayısı : 868 adettir. 🇹🇷

21/12/2025 itibariyle > Tr-01 den Tr-05 e kadar olanlar ilave edildi.
28/12/2025 itibariyle > Legal Royals 06 dan 10 a kadar olanlar ilave edildi.

Ekteki dosyaları playerinize yükleyip izleyebilirsiniz. İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.

İyi Seyirler...

NOT: Uyarılar ➤ : Patlayan m3u dosyalar ilk mesajdan silinecektir. Sisteminizdeki dosya numaralarınızı ara sıra kontrol ederek İlk mesajı takibe alınız
bunlarda isteyenler için yanlarının bir kısmı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

çok yanı var ama gördülermi url yi kapatıyolar

BluTV nin kısa süreli dizi serilerinin olduğu panel hangisi

Geri