BabaPro
Paylaşımcı
- Konular
- 75
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ilk başlarda jet kasayı kullanmayı bilmeyenleri düşün kasa kuyruğu 2kmZaten tek eleman ile tüm mağazayı yürütmeye çalışırken kasa kuyruğu 1km oluyordu şimdi daha iyi olmuş.
Umarım yükü hafifletir.
Koşu bandı almak istesem jet kasadan mı geçireceğim, nasıl olacak bu.Decathlonda da başlamış, gittiğimiz mağazada tek kasiyer yoktu
Gerçekten ben de merak ettimKoşu bandı almak istesem jet kasadan mı geçireceğim, nasıl olacak bu.Etiket okutmak yeterli mi? daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum.
Hocam, danışma kısmı, aynı zamanda ödeme de kabul ediyor, sanırım büyük ürünler oradan geçiyor. O ürünlerin teslimatı zaten mağazadan değil depodan yapılıyor, koşu bisikleti almıştım, oradan biliyorum. Sıkıntılı konu, ödeme yapmadan önce eposta ve cep telefon nosu girmek gerekiyor, bir sürü zaman kaybı. Onay linki tıkanıyor vs. 2 çorap aldık, resmen pişman olduk. Decathlon kartı varsa kartı okutunca işler daha pratik.Koşu bandı almak istesem jet kasadan mı geçireceğim, nasıl olacak bu.Etiket okutmak yeterli mi? daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum.
Bu sistem bizim memlekette oturursa, eminim benzin istasyonlarında benzini de kendimiz doldurduğumuz sisteme geçeriz. Benim ömrüm yeter mi, görür müyüm onu bilemiyorum.Hocam, danışma kısmı, aynı zamanda ödeme de kabul ediyor, sanırım büyük ürünler oradan geçiyor. O ürünlerin teslimatı zaten mağazadan değil depodan yapılıyor, koşu bisikleti almıştım, oradan biliyorum. Sıkıntılı konu, ödeme yapmadan önce eposta ve cep telefon nosu girmek gerekiyor, bir sürü zaman kaybı. Onay linki tıkanıyor vs. 2 çorap aldık, resmen pişman olduk. Decathlon kartı varsa kartı okutunca işler daha pratik.
Geçer, niye geçmesin. Şarjı kendimiz yapıyoruz mesela ve o kablo narin insanlar için baya ağırBu sistem bizim memlekette oturursa, eminim benzin istasyonlarında benzini de kendimiz doldurduğumuz sisteme geçeriz. Benim ömrüm yeter mi, görür müyüm onu bilemiyorum.