enginengin
Üye
- Konular
- 2
selamun aleykum ben zgemma h11s open atv 7.4 kulanıcıyım kanaı usb nasıl kaydedebilirim normel uydu için ts bilgisayarda izlemek için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
resım olsa
he tamam usta o menü bazen aynı yazmıyo karışık oluyor şimdi şöyle yap bak@Mavropi
3. Kayıt yerini seç
Menü > Ayarlar > Kayıt Yolu (Recording Path)
Burada /media/usb/movie yazanı seç. (Yani cihaz kayıtları USB’ye atsın.) burayı bulamadım yardımcı olurmusun lüütfen
@Mavropi bulamadım ustam usb taktım yolu bulamadım menuduen
ekranda köşede kırmızı nokta yanıp sönüyo genelde usta o varsa kayıt devam ediyo yazı çıkıyo recording diye bazen süre sayaç gibi geçiyo 00:01:23 falan öyle geçiyo stop basınca kare tuş biter kayıt duruyo yoksa devam ediyo kendi kaydetmeye mesela epgden açtıysan program bitene kadar kaydeder süreyi rec tuş basınca ekrana bi pencere açılıyo kaç dk kaydetsin diye ordan ayarlıyosun 30dk 60dk falan sen seçmezsen sonsuza kadar gider hdd dolana kadar yani anlayacağın kırmızı top var kayıt var süre geçiyo sağ üst köşe ordan görüyosun bitti mi stopla kontrol et usb movie klasörüne bak ts dosyası oluşmuş mu olmuşsa tamam@Mavropi süreyı nasıl takıp etceğiz