enginengin
Üye
- Konular
- 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bende bilmiyorum fazla hepsini chatgpt ye sordum sende sor ona abi diyip lütfen beni sinir etme çocuk musun ya bak kalbini kırmak istemiyorum lütfen yakamı bırak yapay zekaya sor
Madem sana sorulmasını istemiyosun, mesaj kasıcam diye bilmediğin konulara atlama o zaman devrembende bilmiyorum fazla hepsini chatgpt ye sordum sende sor ona abi diyip lütfen beni sinir etme çocuk musun ya bak kalbini kırmak istemiyorum lütfen yakamı bırak yapay zekaya sor
adama bildiğim herşeyi aktardım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama karşımdaki kişi (@enginengin) anlama sıkıntısı olan birisi olduğu için anlattıklarımı anlamamış olacak ki sürekli beni etiketleyip sorular soruyor bende bundan rahatsız oldum.Madem sana sorulmasını istemiyosun, mesaj kasıcam diye bilmediğin konulara atlama o zaman devrem
Ayrıca abi lafına da niye sinir olur ki bir insan![]()
sadece abi yazsaydı sinir olmazdım ama abiii yazınca sinir oldum çünkü sanki yanımdaymışda beni sürekli abi abi diyip darlıyormuş gibi hissettim ve zaten hissetiğimin aynısını yapıyor sadece yanımda değilMadem sana sorulmasını istemiyosun, mesaj kasıcam diye bilmediğin konulara atlama o zaman devrem
Ayrıca abi lafına da niye sinir olur ki bir insan![]()
Bundan sonra senin adın AbiPro. Birkaç yıl sonra da AbiProMax olursun.sadece abi yazsaydı sinir olmazdım ama abiii yazınca sinir oldum çünkü sanki yanımdaymışda beni sürekli abi abi diyip darlıyormuş gibi hissettim ve zaten hissetiğimin aynısını yapıyor sadece yanımda değil
kuralları anlatsam olur mu?konuyu anlatsanız
FORUM KURALLARInı okuyunuz!konuyu anlatsanız
kuralları çiğneyen sensinne yaptım ben sıze benı kotuleyen sızsınız