KALİTELİ ve GÜNCEL TV BOX

Paran neye yetiyorsa onu al.multimedya tv, film, İPTV izlemekten amaç, mibox2 nesil veya stick4k fazlasıyla memnun eder. Ama az daha ucuz olsun dersen Next start4k gayet güzel cihaz bu işleri yapacaksan yeterliler, oyun vb oynarsan 4 gb ramlı şeylere bak derim.

Full lisanslı Cihazlar TV'Box

Liste kalite fiyat olarak aşağı doğru gider..

1-Homatics Box R 4k Plus 4/32 S905X4

2-Nokia Streaming 8010 4/32 S905X4

3-Onn Streaming Pro 3/32 S905X4

4-Homatics Box R 4k 2/32 S905X4

5-Mecool KM2 plus 4k 2/16 S905X4

6-Homatics Box R Lite 4K 2/32 S905Y4

7-DreamStar Nova 4k 2/32 S905Y4

8-Kickpi KP1 4K 2/32 S905Y4

0-Botech Wzone 4K 2/32 S905X3

9-Hako Pro 4K 2/16 - 4/32 - 4/64 S905Y4

10-Hako Mini 4K 2/8 - 2/16 - 4/32 S905Y4

11-Homatics Lite 4K 2/16 AMZ S905Y4

12-Next Start 4K 2/16 S905Y4

13-Netogy 4k 2/16 S905Y4

14-Homatics Box Q 4K 2/8 S905X3

15-Botech Wzone 4K 2/8 S905X3

16-Nokia 8000 Streaming 4K 2/8 S905X3

17-Mecool km2 4K 2/8 S905X2

(TV Stick Box cihazlar)

1-Homatics Dongle G 4K GTV 2/8 Y4

4-Sunny Prime Stick 4K 2/16 Y4

3-Realme TV Stick 4K 2/8 Y4

4-Next Stick 4k 2/8 Y4

@dacunha10 hocam arkadaşın demek istediği şey ve benim söylemek istediğim şey aynı. kasmayacak bir alet takılmayacak bir alet istiyor. Tüm TV Boxların hepsinin nihai amacı sade ve sadece film oynatsın netflix youtube çalıştırsın için yapılmış durumda hepsi IPTV izletir.

Ama tarayıcı performansı nasıl HTML5 desteği var mı tarayıcıdan reklamsız film izletiyor mu? Retro emülatörleri açıyor mu? Ps1-Ps2-PSP-Nintendo 64 gibi emülatörlerin oyunlarını takılmadan açıyor mu? gibi gibi.

Fiyat / performans olarak en iyisini bekliyor ki bana göre tüm TV Boxların hepsi çöp işlemcilere sahip. Bir kodi'yi kurup azcık çalıştırınca bayılmaya başlıyorlar. Demek istediğim bu. Mesela 4K UHD Remux HDR10 50-60GB'lık bir filmi açmak istediğimde Kodi + TV Box olarak hangisi kasmadan donmadan gak guk etmeden salisesinde çalışacak demek istiyor.

Şuanda gördüklerim arasında Nvidia Shield TV epey eski bir alet ama temiz çalışıyor. Güncelde böyle bir şey var mı kullananların o değil de bu diyeceği aletlerin tartışılması şunun şurası kötü bunun burası iyi denmesini bekliyoruz temelde.

İşlemci olarak en güçlü ram olarak en güçlü fiyat olarak da en uygun modeli araştırıyoruz aslında.
anladım yani olayın detay kısımları tercihleri etkiler tabi bir yorum da bende onu söylemiştim zaten günün sonunda ortalama hepsi aynı standart işlerde. ekstra dediginiz gibi 50 60 gb fılan bişe açma emulator fılan ps1 ps2 bunlara da gereksinim duyuyosan tabi farklı cihazlar alınabilir yüksek bütçeler varsa ve tercihler bu yöndeyse ne kadar para o kadar özellik :D

Full lisanslı Cihazlar TV'Box

Liste kalite fiyat olarak aşağı doğru gider..

1-Homatics Box R 4k Plus 4/32 S905X4

2-Nokia Streaming 8010 4/32 S905X4

3-Onn Streaming Pro 3/32 S905X4

4-Homatics Box R 4k 2/32 S905X4

5-Mecool KM2 plus 4k 2/16 S905X4

6-Homatics Box R Lite 4K 2/32 S905Y4

7-DreamStar Nova 4k 2/32 S905Y4

8-Kickpi KP1 4K 2/32 S905Y4

0-Botech Wzone 4K 2/32 S905X3

9-Hako Pro 4K 2/16 - 4/32 - 4/64 S905Y4

10-Hako Mini 4K 2/8 - 2/16 - 4/32 S905Y4

11-Homatics Lite 4K 2/16 AMZ S905Y4

12-Next Start 4K 2/16 S905Y4

13-Netogy 4k 2/16 S905Y4

14-Homatics Box Q 4K 2/8 S905X3

15-Botech Wzone 4K 2/8 S905X3

16-Nokia 8000 Streaming 4K 2/8 S905X3

17-Mecool km2 4K 2/8 S905X2

(TV Stick Box cihazlar)

1-Homatics Dongle G 4K GTV 2/8 Y4

4-Sunny Prime Stick 4K 2/16 Y4

3-Realme TV Stick 4K 2/8 Y4

4-Next Stick 4k 2/8 Y4
Mi box aran iyi değil galiba😄 mi box cihazları çoğundan kaliteli bence.

Kesinlikle bütçe yeterliyse muazzam kaliteli cihaz. Kendi uygulaması sayesinde telefondan %100 kontrol etmeniz mümkün. Ayrıca kumandanın kendisi de tasarım ve güzel. Stabil işletim sistemi uzaktan ek programa ihtiyaç olmadan dosya gönderebilme vs. say say bitmeyen özellikleri var. Benden yana tek eksiği HDMI 2.1 bağlantı noktası olmaması ama onuda sadece üst düzey kullanıcılar arar.

Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır Nvidia shield tv pro kullanıyorum.
Cihazdan aşırı derecede memnunum. Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Elimde boşta olan bir ssd'yi usb ile bağladıktan sonra Konya ovası gibi rahatça kullanabiliyorum. Cihazda bir sürü işe yarar özellik olmasına rağmen benim için en vurucu olan özelliği iptv veya başka uygulamalar da kullanırken upscale(çözünürlük yükseltme özelliği) oldu. Bu özellik örneğin malum kanal yayını 720p ile piksel piksel çalışırken detayları belirginleştirdiği için daha iyi görüntü veriyor. Ayrıca YouTube Premium ile doyurucu görüntü kalitesi alabiliyorum. Binlerce uygulama yükleyip kaldırdım takılma ve donma hiç olmadı. Umarım yardımcı olur bilgiler. Şimdiden alacağınız cihaz için hayırlı olsun.
evet besin zincirinin en tepesinde NVIDIA Shield TV Pro var.

RockTek G2 4K Streaming Android Box Hiremco getirmiş. Ustalar bu cihaza ne diyorsunuz alınır mı?​

Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır Nvidia shield tv pro kullanıyorum.
Cihazdan aşırı derecede memnunum. Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Elimde boşta olan bir ssd'yi usb ile bağladıktan sonra Konya ovası gibi rahatça kullanabiliyorum. Cihazda bir sürü işe yarar özellik olmasına rağmen benim için en vurucu olan özelliği iptv veya başka uygulamalar da kullanırken upscale(çözünürlük yükseltme özelliği) oldu. Bu özellik örneğin malum kanal yayını 720p ile piksel piksel çalışırken detayları belirginleştirdiği için daha iyi görüntü veriyor. Ayrıca YouTube Premium ile doyurucu görüntü kalitesi alabiliyorum. Binlerce uygulama yükleyip kaldırdım takılma ve donma hiç olmadı. Umarım yardımcı olur bilgiler. Şimdiden alacağınız cihaz için hayırlı olsun.
Bende 6-7 tane box var değişik markalarda.Ama nvidi shildi açınca diğerlerinin hepsi çöp oluyor.Görüntü kalitesi inanılmaz gerçekten.Benimki 2017 game edition,oyun kolu olan.Oyunda oynuyorum sıfır takılma.7 sene falan oldu alalı.Çokta pahalıydi aldığımda ama değer.PS4 ile aynı fiyattı aldığımda.Diğer cihazlar önemli değil ama o bozulursa çok üzülürüm.

Merhaba, 11.11 indirim fırsatlarıyla birlikte 128 ekran, 4K çözünürlük destekleyen Philips TV'm için bir TV Box almak istiyorum. Ancak, mevcut televizyonumda uygulama indirme desteği bulunmuyor. Bu nedenle, yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutulan ve uygulama desteği sağlayabilen bir TV Box önerisi arıyorum.

1. NVIDIA Shield TV Pro

2. Amazon Fire TV Cube 4K

3. Xiaomi Mi Box S

4. Google Chromecast with Google TV

listelediğim ürünler çok beğeniliyor fakat benim isteklerime en uygun cihazı seçmekte çok zorlanıyorum sizin önerileriniz neler?​

Hiç düşünmeden;

1. NVIDIA Shield TV Pro pahalıdır ama sizi mutlu eder üzmez ben Mi Box 2 Nesil,

Homatics Box R 4K Plus,

Hiremco Box 4K Plus aldım bunlarda iyi cihazlardır ama beni tatmin etmediler 2-3 gün test edip ve idade ettim.

birtek NVIDIA Shield TV Pro beni mutlu etti. bunun bir özelliği var ayarını tam yaparsan Tv izlerken veya herhangi bir şey zaman ayarlı TV ve TV Box'ın kapanmasını ayarlarsın 5 Dk, 30 dakika, 1 saat, 5 saat gibi.

TAHRİK EDİCİ :)

Ekli dosyayı görüntüle NVIDIA.mp4

Son düzenleme:
Yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutan ve uygulama desteği sağlayabilen cihaz arayanlar için bende Mi Stick 4K modelini öneririm. Evimde 2 adet mevcut ve aşırı memnunum. Hafta başı gibi daha yeni güncelleme aldı. Evimde 2017 model 2gb ramli 16gb hafızalı Android 8 barındıran Philips TV mevcut ve o cihazda da Sinetech'in paylaştığı tüm uygulamarı rahatça yükleyip kullanabiliyorum fakat bu TV ye bile mi stick takınca görüntü daha net ve kaliteye döndü. 2. nesil mi box cihazı ile de kıyaslama imkanım oldu ve box cihazını iade etmiştim stick cihazının daha stabil olduğunu gözlemledim. Isınma mevcut fakat el yakacak derecede ısınma söz konusu değil. Ayrıca cihazın gücünü TV USB portundan alarak TV arkasında gizli şekilde sanki entegreymiş gibi kullanabilirsiniz.

Mi box 1-2 ya da mi stick 2.nesilini tavsiye ederim.
Memnun kalırsınız
Tüm uygulamalar lisanslı.
Sıfırları pahalı ikinci ellerine bakabilirsiniz, kolay kolay bozulabilen cihazlar değil..

hiremco x6 pro

lisanslı olan eger oyun oynamak vs gibi bişe değilse burda olan benzeri apk bide ekstra ntflx disney fılan lisanslı olsun isteyenler bence next start 4k fiyat performans cihazı cihazın max iyi olması verilen yayın belli sonuçta fark ettirmiycek her cihaz android en son sürüm zaten arıza hepsinde olabilir bende açılmıyor sende açılmıyor da cihaz ile alakalı olmuyor çok fazla ınternet saglayıcısı ile veya benzer farklılıklardan oluyor ben onn box kullanıyorum sorunsuz ve ucuz bir cihaz hemde lisanslı amerika cihazı

Merhaba, 11.11 indirim fırsatlarıyla birlikte 128 ekran, 4K çözünürlük destekleyen Philips TV'm için bir TV Box almak istiyorum. Ancak, mevcut televizyonumda uygulama indirme desteği bulunmuyor. Bu nedenle, yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutulan ve uygulama desteği sağlayabilen bir TV Box önerisi arıyorum.

1. NVIDIA Shield TV Pro

2. Amazon Fire TV Cube 4K

3. Xiaomi Mi Box S

4. Google Chromecast with Google TV

listelediğim ürünler çok beğeniliyor fakat benim isteklerime en uygun cihazı seçmekte çok zorlanıyorum sizin önerileriniz neler?​

Arkadaşlar ben 5 yil önce aliexpresden aldim super tavsiye ederim,türkiyedeki cihazlardan kapasitesi 3_4 kat

bu arada cihaz bence tavsiye etmek de çok doğru değil 5000 lik cihaz da sorun yaratabilir 2000 de. görüntü kalitesi çok daha iyi filan bence yayın aynı olduktan sonra senin tv farklıysa atıyorum samsung dinamik parlak seçersin daha iyi filan bende diyebilirsin işlemci ram uygulamalar kısmında filan wow etki etmez ha ben oyun oynuycam pubg vs yukliycem diyosanız o zaman farklı . kendi fikrim fiyatı en uygun lisanslı cihaz en doğru seçim ama yine belirtiyorum oyun oyun derken de emülatör değil onu hepsi açar zaten bide hafıza minimum 6 8 yeter 30 uygulama kurucaksanız tabi 16 fılan yada sonrası otg kablo usb gibi apartlar ile eklemeler

Geri