KALİTELİ ve GÜNCEL TV BOX

Konular
10
Merhaba, 11.11 indirim fırsatlarıyla birlikte 128 ekran, 4K çözünürlük destekleyen Philips TV'm için bir TV Box almak istiyorum. Ancak, mevcut televizyonumda uygulama indirme desteği bulunmuyor. Bu nedenle, yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutulan ve uygulama desteği sağlayabilen bir TV Box önerisi arıyorum.

1. NVIDIA Shield TV Pro

2. Amazon Fire TV Cube 4K

3. Xiaomi Mi Box S

4. Google Chromecast with Google TV

listelediğim ürünler çok beğeniliyor fakat benim isteklerime en uygun cihazı seçmekte çok zorlanıyorum sizin önerileriniz neler?​

Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV BoX

android son sürüm destekliyor mu? daha fazla bilgi verir misin eğer ürüne sahipsen? ürün güzel görünüyor

Android 12 Sürümde şu anda düzenli yazılım destek var bu biraz pahalı dersen

Box R 4K modeli de var ikisi ve bir tane de dreamstar nova 4K var ona da bakabilirsin​

Android 12 Sürümde şu anda düzenli yazılım destek var bu biraz pahalı dersen

Box R 4K modeli de var ikisi ve bir tane de dreamstar nova 4K var ona da bakabilirsin​

rakiplerine karşı en iyisi bu ise fiyat önemli değil çok uçuk olmadığı sürece

dreamstar nova 4K şiddet ile tavsiye ederim.​

6 yildir evde iki adet MI BOX S 4K birinci generasyonunu kullaniyorum bu her iki cihazin ne kendisi nede kumandasi asla sorun yaratmadi cihat ilk günkü kurulum yapilmis gibi stabil calismakta bununda nedeni cihazin islenci performansi ve ram performansi cok iyi calismasi 4 yildir ben iptv paketini bir yerden yillik ücretli aliyorum tüm dünya kanallari sifreli sifresiz mevcut yayinlari HD FULL HD ve 4K ve 4K+ kalitesinde yayinlar vermekte cihaz bu kalitedeki yayinlari verirken asla donma takilma yok cihaz ayarlarindan ekran cözünürürlük 4k2k-60hz ekran modu 2160p60hz olarak ayarladim kullandiginiz tv de cözünürlügü pixsel ve konstranti da kaliteliyse degmeyin keyfine ortamda cogu cihazin hafiza yüksekligine ve rom gibi durumlarina aldaniyorlar. kim hangi modeli markayi aliyorsa umarim pisman olmazlar aldiysanda pismanlik yapmayacaksin.

6 yildir evde iki adet MI BOX S 4K birinci generasyonunu kullaniyorum bu her iki cihazin ne kendisi nede kumandasi asla sorun yaratmadi cihat ilk günkü kurulum yapilmis gibi stabil calismakta bununda nedeni cihazin islenci performansi ve ram performansi cok iyi calismasi 4 yildir ben iptv paketini bir yerden yillik ücretli aliyorum tüm dünya kanallari sifreli sifresiz mevcut yayinlari HD FULL HD ve 4K ve 4K+ kalitesinde yayinlar vermekte cihaz bu kalitedeki yayinlari verirken asla donma takilma yok cihaz ayarlarindan ekran cözünürürlük 4k2k-60hz ekran modu 2160p60hz olarak ayarladim kullandiginiz tv de cözünürlügü pixsel ve konstranti da kaliteliyse degmeyin keyfine ortamda cogu cihazin hafiza yüksekligine ve rom gibi durumlarina aldaniyorlar. kim hangi modeli markayi aliyorsa umarim pisman olmazlar aldiysanda pismanlik yapmayacaksin.
Hangi iptv acaba bilgi verimisiniz

Merhaba, 11.11 indirim fırsatlarıyla birlikte 128 ekran, 4K çözünürlük destekleyen Philips TV'm için bir TV Box almak istiyorum. Ancak, mevcut televizyonumda uygulama indirme desteği bulunmuyor. Bu nedenle, yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutulan ve uygulama desteği sağlayabilen bir TV Box önerisi arıyorum.

1. NVIDIA Shield TV Pro

3. Xiaomi Mi Box S

listelediğim ürünler çok beğeniliyor fakat benim isteklerime en uygun cihazı seçmekte çok zorlanıyorum sizin önerileriniz neler?​

Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır Nvidia shield tv pro kullanıyorum.
Cihazdan aşırı derecede memnunum. Bugüne kadar tek bir sorun bile yaşamadım. Elimde boşta olan bir ssd'yi usb ile bağladıktan sonra Konya ovası gibi rahatça kullanabiliyorum. Cihazda bir sürü işe yarar özellik olmasına rağmen benim için en vurucu olan özelliği iptv veya başka uygulamalar da kullanırken upscale(çözünürlük yükseltme özelliği) oldu. Bu özellik örneğin malum kanal yayını 720p ile piksel piksel çalışırken detayları belirginleştirdiği için daha iyi görüntü veriyor. Ayrıca YouTube Premium ile doyurucu görüntü kalitesi alabiliyorum. Binlerce uygulama yükleyip kaldırdım takılma ve donma hiç olmadı. Umarım yardımcı olur bilgiler. Şimdiden alacağınız cihaz için hayırlı olsun.

Bilen bir arkadaş varsa Emuelec yazılımı Lisanslı cihazlarda işe yarar mı? Bir de internette son günlerde Dreamstar Nova'yı çok önermeye başladılar. Wifi ile 2.4ghz ve 5ghz'de 80-90mbit hız alabiliyor. + Tuner ile uydu bağlantısı yapılabiliyor sanırım homatics de böyle.

Gerçi TV Box'ta ES-DE Android sürümünü deneyen varsa o bile yeterli. Ben Mi Box 2.gen'de RetroArch'ı kurarken bile sorun yaşadım güncel mame core'u çalışmıyordu mesela.

arkadaşlar bu cihaz önerileri konusunda bence 3000 lık 2000 kusurluk cıhazlar öneriliyor ama bence ne için kullanılıcaksa ona göre alınmalı boşa ekstra fazla para oyun fılan oynamıycaksanız o da abartı oyunlar 2 3 bılındık uyg ıp fılan için hemen hemen hepsi aynı cihaz alırısın bozulursa hepsi bozulabilir şans işi xiaomi de next de şuan alınabilir lisanslı cihazlar next amazon da fıyat olarak şuan gayet makul bir fiyat lisanslı cihaz sonuçta içinde yeni cihazların çoğunda google tv arayuzu yuklu zaten işlemci ram fılanda nerdeyse aynı o zaman nıye ekstra para ?

1. NVIDIA Shield TV Pro

3. Xiaomi Mi Box S

Next box 4k kullaniyorum memnunum.acmadigi uygulama yok. Bir tek cinemahd ve smarttube uygulamasinda kasti

Son düzenleme:
İlk önce hdmi 2,1 girişli 4k televizyon alın sonra tv box alırsanız daha net görüntü elde edebilirsiniz

bi sonuca varılmadı ne alacağız tv box:)
hocam ben çok net tabloyu sundum aslında sana ne alırsan al izleyecegin şey belli 4 5 apk bir ip maximum yani gerisi fazla detay onun içinde en uygun fiyat lisanslı cihaz lisanslı al deme sebebimd e belki ntflx vs uyelık varsa en azından lisanslı cıhazın olsun ben şuan en uygun ki o da ay sonu muhtemelen biter amazon da next box almanı önerrım 9 taksit filan da yapıyor 200 tl ucuz dıye next stıck olanı alma yanı ha o da iş görur ama degmez sadece 1 tık daha taşınabilir pratik

@dacunha10 hocam arkadaşın demek istediği şey ve benim söylemek istediğim şey aynı. kasmayacak bir alet takılmayacak bir alet istiyor. Tüm TV Boxların hepsinin nihai amacı sade ve sadece film oynatsın netflix youtube çalıştırsın için yapılmış durumda hepsi IPTV izletir.

Ama tarayıcı performansı nasıl HTML5 desteği var mı tarayıcıdan reklamsız film izletiyor mu? Retro emülatörleri açıyor mu? Ps1-Ps2-PSP-Nintendo 64 gibi emülatörlerin oyunlarını takılmadan açıyor mu? gibi gibi.

Fiyat / performans olarak en iyisini bekliyor ki bana göre tüm TV Boxların hepsi çöp işlemcilere sahip. Bir kodi'yi kurup azcık çalıştırınca bayılmaya başlıyorlar. Demek istediğim bu. Mesela 4K UHD Remux HDR10 50-60GB'lık bir filmi açmak istediğimde Kodi + TV Box olarak hangisi kasmadan donmadan gak guk etmeden salisesinde çalışacak demek istiyor.

Şuanda gördüklerim arasında Nvidia Shield TV epey eski bir alet ama temiz çalışıyor. Güncelde böyle bir şey var mı kullananların o değil de bu diyeceği aletlerin tartışılması şunun şurası kötü bunun burası iyi denmesini bekliyoruz temelde.

İşlemci olarak en güçlü ram olarak en güçlü fiyat olarak da en uygun modeli araştırıyoruz aslında.

Geri