Kahvenin önlenemez fiyat yükselişi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
341
Kurukahveci Mehmet Efendi'nin önlenemez yükselişi!
2017 Mart: 3,45 lira
2026 Ocak: 97,5 lira
Ne ettin sen Mehmet Efendi!!!

Siz ne düşünüyorsunuz

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1767463749986.jpg
    FB_IMG_1767463749986.jpg
    172.4 KB · Görüntüleme: 6
Yaklaşık 9 yılda
31-32 kat yükselmiş fiyatı
Türk kahvesi bide yani
Yabancı da değil
Bu kadar sert yükselmesi
Pek normal değil
Tamam enflasyon var
birkaç yıldır çok yüksek
Ama bu bile kahve kadar mı ona bi bakmak lazım
2017 de asgari ücret
Ve Tüike göre enflasyon oranı
Bunlara bakıp değerlendirmemiz gerekiyor tabi dolar/₺ kuruna da bakmalıyız

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin önlenemez yükselişi!
2017 Mart: 3,45 lira
2026 Ocak: 97,5 lira
Ne ettin sen Mehmet Efendi!!!

Siz ne düşünüyorsunuz

Annem kahve bağımlısı. 65 yaşında, 15 senedir her gün 3 fincan kahve içer ve o kahve de Mehmet Efendi'dir. Fakat bu gerekszi gereksiz fiyat artımından sonra, Yemeneli Türk Kahvesi'ne geçiş yaptı. Gayette güzel, denemek isteyenlere tavsiyemdir.

Annem kahve bağımlısı. 65 yaşında, 15 senedir her gün 3 fincan kahve içer ve o kahve de Mehmet Efendi'dir. Fakat bu gerekszi gereksiz fiyat artımından sonra, Yemeneli Türk Kahvesi'ne geçiş yaptı. Gayette güzel, denemek isteyenlere tavsiyemdir.
Tarım kredi kooperatif markette satılıyor mu? Ya da hangi marketlerde satılıyor fiyatı uygun mu

Biliyorsun ben Kasımpaşadayım Eminönünde yeri var biliyon

Kurukahveci beş para etmez yanık

En iyi kahve lavazza ve Tchibo
Lavazza Türk kahvesi yok Tchibo var

Kahveden keyif almak istiyorsanız kesinlikle taze çekilmiş kahve alın.

Pazardan alıyoruz genelde
Paketlenmemiş taze çeiyor
Tadı efsane
En lezzetli hali yanınızda taze taze çekilen kahvedir zaten ama birşeye dikkat edin iyi öğütülmüş olsun. Yoksa kahve keyfinizin içine eder ;)

Yok ya usta artık insanlar kahve olsunda nasıl olursa olsun mantığıda
Biraz kaba olacak ama ağız tadını bozmak isteyen hazır paket kahve alsın. Ben Kilosunu 600 TL den alıyorum ve muhteşem keyif alıyorum. Ki haftalık Yarım Kilo kahve tüketiyoruz

En lezzetli hali yanınızda taze taze çekilen kahvedir zaten ama birşeye dikkat edin iyi öğütülmüş olsun. Yoksa kahve keyfinizin içine eder ;)
Tanıdığımız adamdan alıyoruz yıllardır
Kahve keyfi mi
Hayatımdan keyif aldığımm zaman
Kahve keyfi yapıyorum o da senede 1 defa su bardağında
Fincandan keyf alamıyorum

Tanıdığımız adamdan alıyoruz yıllardır
Kahve keyfi mi
Hayatımdan keyif aldığımm zaman
Kahve keyfi yapıyorum o da senede 1 defa su bardağında
Fincandan keyf alamıyorum
Usta sen kahve tiryakisi değilsin demekki günlük 4-5 Fincan'dan aşağıya düşmüyor

Usta sen kahve tiryakisi değilsin demekki günlük 4-5 Fincan'dan aşağıya düşmüyor
Çay tiryakisiydim onu da bıraktım
Günlük 3 bardağa düşürdüm açık çay içiyorum kahveyi de yılda 1

Günlük 1 çay bardağı
Çok değil mi ya
Aylık 1 su bardağı normal
Sağlık içinde ayda bir defa
İçmek gerek
5 gün sonra
1 yaşına girecen forumda

İmkanı olan eminönüne gidip mehmet efendinin yanındaki pasajın girişinde olan kahveciden alsın. Kahvesi mehmet efendinin kahvesine 10 basar. O pasaj da dükkanı olan bir arkadaşım vardı ondan biliyorum.

Çay tiryakisiydim onu da bıraktım
Günlük 3 bardağa düşürdüm açık çay içiyorum kahveyi de yılda 1

Günlük 1 çay bardağı
Çok değil mi ya
Aylık 1 su bardağı normal
Sağlık içinde ayda bir defa
İçmek gerek
5 gün sonra
1 yaşına girecen forumda
Kardeşim yazdıkların doğrudur, evet 5 gün sonra 1 yaşıma giricem bu forumda. Ama 20 Yaşımda kahve içmeye başladım yaklaşık olarak 40 Seneden beri sürekli içiyorum Kronik Kalp rahatsızlığım var fakat şunu açık yüreklilikle söyleyeyim şu moda Amerikan kahveleri kadar zarar vermiyor.

Kardeşim yazdıkların doğrudur, evet 5 gün sonra 1 yaşıma giricem bu forumda. Ama 20 Yaşımda kahve içmeye başladım yaklaşık olarak 40 Seneden beri sürekli içiyorum Kronik Kalp rahatsızlığım var fakat şunu açık yüreklilikle söyleyeyim şu moda Amerikan kahveleri kadar zarar vermiyor.
Yabancı kahveler en baştada neskafe vs
Hiç içmiyorum 20 yaşından beri
Çok zararlı
Ama Türk kahvesi
fazlası zarar azı şifalı
Doğrudur

Son 10-15 yılda yok edilen tropikal kuşak ormanları nedeniyle daha da kötüsünü bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: ENS
Kurukahveci Mehmet Efendi çok bozdu eski aromasından eser yok gerçi piyasada eski tadı veren Türk kahvesi de yok ben bu yüzden artık dibek ve menengiç kahvesi tercih ediyorum özellikle dibek kahvesini içmeyenlere tavsiye ederim.

Geri