remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 341
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kurukahveci Mehmet Efendi'nin önlenemez yükselişi!
2017 Mart: 3,45 lira
2026 Ocak: 97,5 lira
Ne ettin sen Mehmet Efendi!!!
Siz ne düşünüyorsunuz
Tarım kredi kooperatif markette satılıyor mu? Ya da hangi marketlerde satılıyor fiyatı uygun muAnnem kahve bağımlısı. 65 yaşında, 15 senedir her gün 3 fincan kahve içer ve o kahve de Mehmet Efendi'dir. Fakat bu gerekszi gereksiz fiyat artımından sonra, Yemeneli Türk Kahvesi'ne geçiş yaptı. Gayette güzel, denemek isteyenlere tavsiyemdir.
Biliyorsun ben Kasımpaşadayım Eminönünde yeri var biliyonAnnem kahve bağımlısı. 65 yaşında, 15 senedir her gün 3 fincan kahve içer ve o kahve de Mehmet Efendi'dir. Fakat bu gerekszi gereksiz fiyat artımından sonra, Yemeneli Türk Kahvesi'ne geçiş yaptı. Gayette güzel, denemek isteyenlere tavsiyemdir.
Tarım kredi kooperatif markette satılıyor mu? Ya da hangi marketlerde satılıyor fiyatı uygun mu
Pazardan alıyoruz geneldeKahveden keyif almak istiyorsanız kesinlikle taze çekilmiş kahve alın.
Yok ya usta artık insanlar kahve olsunda nasıl olursa olsun mantığıdaKahveden keyif almak istiyorsanız kesinlikle taze çekilmiş kahve alın.
En lezzetli hali yanınızda taze taze çekilen kahvedir zaten ama birşeye dikkat edin iyi öğütülmüş olsun. Yoksa kahve keyfinizin içine ederPazardan alıyoruz genelde
Paketlenmemiş taze çeiyor
Tadı efsane
Valla bana yakın var Mehmet efendi yeri hazır çekiyorlar ama yanık üstadEn lezzetli hali yanınızda taze taze çekilen kahvedir zaten ama birşeye dikkat edin iyi öğütülmüş olsun. Yoksa kahve keyfinizin içine eder![]()
Biraz kaba olacak ama ağız tadını bozmak isteyen hazır paket kahve alsın. Ben Kilosunu 600 TL den alıyorum ve muhteşem keyif alıyorum. Ki haftalık Yarım Kilo kahve tüketiyoruzYok ya usta artık insanlar kahve olsunda nasıl olursa olsun mantığıda
Tanıdığımız adamdan alıyoruz yıllardırEn lezzetli hali yanınızda taze taze çekilen kahvedir zaten ama birşeye dikkat edin iyi öğütülmüş olsun. Yoksa kahve keyfinizin içine eder![]()
Usta sen kahve tiryakisi değilsin demekki günlük 4-5 Fincan'dan aşağıya düşmüyorTanıdığımız adamdan alıyoruz yıllardır
Kahve keyfi mi
Hayatımdan keyif aldığımm zaman
Kahve keyfi yapıyorum o da senede 1 defa su bardağında
Fincandan keyf alamıyorum
Çay tiryakisiydim onu da bıraktımUsta sen kahve tiryakisi değilsin demekki günlük 4-5 Fincan'dan aşağıya düşmüyor
Kardeşim yazdıkların doğrudur, evet 5 gün sonra 1 yaşıma giricem bu forumda. Ama 20 Yaşımda kahve içmeye başladım yaklaşık olarak 40 Seneden beri sürekli içiyorum Kronik Kalp rahatsızlığım var fakat şunu açık yüreklilikle söyleyeyim şu moda Amerikan kahveleri kadar zarar vermiyor.Çay tiryakisiydim onu da bıraktım
Günlük 3 bardağa düşürdüm açık çay içiyorum kahveyi de yılda 1
Günlük 1 çay bardağı
Çok değil mi ya
Aylık 1 su bardağı normal
Sağlık içinde ayda bir defa
İçmek gerek
5 gün sonra
1 yaşına girecen forumda
Yabancı kahveler en baştada neskafe vsKardeşim yazdıkların doğrudur, evet 5 gün sonra 1 yaşıma giricem bu forumda. Ama 20 Yaşımda kahve içmeye başladım yaklaşık olarak 40 Seneden beri sürekli içiyorum Kronik Kalp rahatsızlığım var fakat şunu açık yüreklilikle söyleyeyim şu moda Amerikan kahveleri kadar zarar vermiyor.