Öneri 📺🎶📄 KabloWeb id li Sistem (Güncellendi) 📺🎶📄

Aklımda birkaç yapılacak şey var kablolu içine ssport plus yayınlarını eklemeye calısacağım veya diğer alternatif yayınları ekleme denemesi yapacağım tatilim bittikten sonra denemelere başlarım

Aklımda birkaç yapılacak şey var kablolu içine ssport plus yayınlarını eklemeye calısacağım veya diğer alternatif yayınları ekleme denemesi yapacağım tatilim bittikten sonra denemelere başlarım
valla s+pls şuan bence recin kötüsü dışında inat mesela çok iyi bu konuda şu kabloyu spls uyarlasan apk da yapsan direk kullanırım kablo da olan apk gibi spls da kanalalr gelse apklar gibi sadece s sport uygulaması :)

valla s+pls şuan bence recin kötüsü dışında inat mesela çok iyi bu konuda şu kabloyu spls uyarlasan apk da yapsan direk kullanırım kablo da olan apk gibi spls da kanalalr gelse apklar gibi sadece s sport uygulaması :)
Ben aslında kabloyu yaparken denemiştim üyeliğim vardı ama ssport biraz karışık birkaç deneme yaptım ama token alma olayını çözemedim o yüzden bıraktım eğer onu çözebilirsem aslında güzel olur

Ben aslında kabloyu yaparken denemiştim üyeliğim vardı ama ssport biraz fazla karışık birkaç deneme yaptım ama token alma olayını çözemedim o yüzden bıraktım eğer onu çözebilirsem aslında güzel olur
üyelikten olma da önemli değil id li sistem de mi tutmuyor hiç mi yayın çekemedin ?

Arkadaşlar herkes sorup duruyordu id-li sistem ne zaman yapacaksınız bir kaç denemeden sonra id-li sistem hazır aslında daha önce paylaşacaktım ama malum şikayetler vb. neyse buyrun güle güle kullanın gittiği yere kadar benden önce @koprulu arkadaş paylaşmıştı ama onun linkleri de şikayet ettiler ve kapandı umarım bu öyle olmaz bilgi paylaştıkça güzeldir

Ellerinize sağlık ekol spor girince kayma oluştu onu düzelttim m3u olarak bilginiz olsun

Ekli dosyalar

• KABLOID-FIXED.m3u
    37.4 KB · Görüntüleme: 52

Geri