s sport da çalışmıyor sanırım paralı paketi açmıyorsinema tv ler kapalı gibi ya önemli değil zaten ben izlemiyorum da söyliyim dedim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
s sport da çalışmıyor sanırım paralı paketi açmıyorsinema tv ler kapalı gibi ya önemli değil zaten ben izlemiyorum da söyliyim dedim![]()
Eyvallahİyi Tatiller Kardesim
aynen eline sağlık vall bu göze gelmezse düz tv konusunda çok net benim orda ilgimi en çok çeken s sport keşke plus da alsa kablolu öteki yayınlar olmasada olur kendi evimde kutusu var zaten internet den dolayıEyvallah hatırlattığın için
Şuan çalışıyorlar hepsi
Ekli dosyayı görüntüle 10720
Ekli dosyayı görüntüle 10721
valla s+pls şuan bence recin kötüsü dışında inat mesela çok iyi bu konuda şu kabloyu spls uyarlasan apk da yapsan direk kullanırım kablo da olan apk gibi spls da kanalalr gelse apklar gibi sadece s sport uygulamasıAklımda birkaç yapılacak şey var kablolu içine ssport plus yayınlarını eklemeye calısacağım veya diğer alternatif yayınları ekleme denemesi yapacağım tatilim bittikten sonra denemelere başlarım
Ben aslında kabloyu yaparken denemiştim üyeliğim vardı ama ssport biraz karışık birkaç deneme yaptım ama token alma olayını çözemedim o yüzden bıraktım eğer onu çözebilirsem aslında güzel olurvalla s+pls şuan bence recin kötüsü dışında inat mesela çok iyi bu konuda şu kabloyu spls uyarlasan apk da yapsan direk kullanırım kablo da olan apk gibi spls da kanalalr gelse apklar gibi sadece s sport uygulaması![]()
üyelikten olma da önemli değil id li sistem de mi tutmuyor hiç mi yayın çekemedin ?Ben aslında kabloyu yaparken denemiştim üyeliğim vardı ama ssport biraz fazla karışık birkaç deneme yaptım ama token alma olayını çözemedim o yüzden bıraktım eğer onu çözebilirsem aslında güzel olur
Zaten çok uğraşmak istemedim bu sefer üyeliğimi banlarsa diyeüyelikten olma da önemli değil id li sistem de mi tutmuyor hiç mi yayın çekemedin ?
boşver ya üyelik patlamasın iyilik yapıcam derken gerçi bu işin biri inat nasıl yapıyosa direk inat =spls diyebilirimZaten çok uğraşmak istemedim bu sefer üyeliğimi banlarsa diye
ama tekrar denemeye çalışacağım
Teşekkürler iyi seyirleremeğine sağlık kolaygelsin saygılar
Ellerinize sağlık ekol spor girince kayma oluştu onu düzelttim m3u olarak bilginiz olsunArkadaşlar herkes sorup duruyordu id-li sistem ne zaman yapacaksınız bir kaç denemeden sonra id-li sistem hazır aslında daha önce paylaşacaktım ama malum şikayetler vb. neyse buyrun güle güle kullanın gittiği yere kadar benden önce @koprulu arkadaş paylaşmıştı ama onun linkleri de şikayet ettiler ve kapandı umarım bu öyle olmaz bilgi paylaştıkça güzeldir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sağolasın BiraderimEllerinize sağlık ekol spor girince kayma oluştu onu düzelttim m3u olarak bilginiz olsun
Bu m3u da link gibi güncelleme alıyor muEllerinize sağlık ekol spor girince kayma oluştu onu düzelttim m3u olarak bilginiz olsun
Teşekkürler haber verdiğin iyi olduEllerinize sağlık ekol spor girince kayma oluştu onu düzelttim m3u olarak bilginiz olsun
bu id li m3u'yu kullandığımızda sıkıntı olur mu kablo tv dava açarmı bizeArkadaşlar herkes sorup duruyordu id-li sistem ne zaman yapacaksınız bir kaç denemeden sonra id-li sistem hazır aslında daha önce paylaşacaktım ama malum şikayetler vb. neyse buyrun güle güle kullanın gittiği yere kadar benden önce @koprulu arkadaş paylaşmıştı ama onun linkleri de şikayet ettiler ve kapandı umarım bu öyle olmaz bilgi paylaştıkça güzeldir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.