Öneri 📺🎶📄 KabloWeb id li Sistem (Güncellendi) 📺🎶📄

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
15
Arkadaşlar herkes sorup duruyordu id-li sistem ne zaman yapacaksınız bir kaç denemeden sonra id-li sistem hazır aslında daha önce paylaşacaktım ama malum şikayetler vb. neyse buyrun güle güle kullanın gittiği yere kadar benden önce @koprulu arkadaş paylaşmıştı ama onun linkleri de şikayet ettiler ve kapandı umarım bu öyle olmaz bilgi paylaştıkça güzeldir

#EXTINF:-1 tvg-id="1" tvg-logo=" " group-title="Bilgilendirme",Kablo Info

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes sorup duruyordu id-li sistem ne zaman yapacaksınız bir kaç denemeden sonra id-li sistem hazır aslında daha önce paylaşacaktım ama malum şikayetler vb. neyse buyrun güle güle kullanın gittiği yere kadar benden önce @koprulu arkadaş paylaşmıştı ama onun linkleri de şikayet ettiler ve kapandı umarım bu öyle olmaz bilgi paylaştıkça güzeldir

hocam valla senin apk yı yukliycem diye kasıyorum cihaz bu ara and 14 yukleme çabası yüzünden hafızayı patlatıp duruyor :D inat ettim yükleyip test edicem ama :) id için teşekkürler

Eline Saglik Kardesim Guzel Paylasim İcin Saol

hocam valla senin apk yı yukliycem diye kasıyorum cihaz bu ara and 14 yukleme çabası yüzünden hafızayı patlatıp duruyor :D inat ettim yükleyip test edicem ama :) id için teşekkürler
benim apk neden kasıyor ki tvbox çok mu eski acaba yani ben buraya paylaşmadan önce kendi cihazlarımda kullanırım deneme yaparım ondan sonra paylaşırım yani bir sıkıntı olursa çözmeye çalışalım beraber

benim apk neden kasıyor ki tvbox çok mu eski acaba yani ben buraya paylaşmadan önce kendi cihazlarımda kullanırım deneme yaparım ondan sonra paylaşırım yani bir sıkıntı olursa çözmeye çalışalım beraber
yok ya ben de yer yok yükledim güzel önce hd ye geçmiyor gibi geldi de geçiyor güzel çalışma aslında en sağlıklısı bu sanırım apk üzerindne olunca liste patlaması ihtimali azalıyor

Hocam emeğine sağlık.

yok ya ben de yer yok yükledim güzel önce hd ye geçmiyor gibi geldi de geçiyor güzel çalışma aslında en sağlıklısı bu sanırım apk üzerindne olunca liste patlaması ihtimali azalıyor
yani id li sistemi ancak uygulaması olanlar kullanır
farketmez patlarsada yapacak birşey yok birkaç saat daha uğraşır yenisini yaparız ama 1 hafta tatile gidiyorum ancak gelince halledebilirim gittiğim yerde internet biraz sıkıntılı ve bilgisayarım yok

yani id li sistemi ancak uygulaması olanlar kullanır
farketmez patlarsada yapacak birşey yok birkaç saat daha uğraşır yenisini yaparız ama 1 hafta tatile gidiyorum ancak gelince halledebilirim gittiğim yerde internet biraz sıkıntılı ve bilgisayarım yok
uygulamam yok da m3u da surekli guncelle bayıyor ya bide orjinalin http kısmı çok uzun orayı pc den değiştir bile yapmak zor geliyor

Ellerine , emeğine sağlık

bu id sistemi tam senlik o zaman güle güle kullan kardeşim
aynen öteki yoruyor beni ya 2 3 gun de değişiyor onu pc de değiştir filan benim apk yapımı filan işim olmaz apk yapıyım popüler olsun ben popüler oluyum sonra para ile bişe satıyım filan benlik işler değil hani hugg face modası oldu bir ara güzel keyfi ugraş çıktı byedpi ile açılmıyor mu vavoo açılıyor zaten kablo da ötekilerde bir şekilde oluyor yeni sezonda bişeler gidicek bişeler gelicek eline sağlık tekrardan

Eline emeğine sağlık usta

Nasıl Kullanacağız?
nasıl kullanacağız derken ?
bu m3u dosyasını iptv ne tanımlarsın veya bu dosyayı bilgisayarına indirirsin kanallara tıklar izlersin vlc ile
yani bir kere dosyayı indirdiğin zaman birdaha tekrar indirmene gerek kalmaz bu id sistemi zaten arka planda yayınları otomatik güncelliyor

Geri