Kablonet m3u

emrxxx sak... yazdıklarını okudum paylaşımlaını protesto ediyor indirmiyorum
Ben insanlara fayda sağlamak yerine egosunu tatmin eden, üstünlük taslayan hatta DM'e gelip cevap vermeye dahi tenezzül etmeyen insanlara kendimi tutamayıp gereken cevabı verdim. O benim şahısla aramdaki kişisel mesele, bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Senin neyi protesto ettiğin veya ne yaptığın umurumda değil. İlgilendiriyorsa büyük ihtimal farklı bir amacınız var, ben uzatmaya çalıştığınız bu tür konularla daha fazla meşgul olmak istemiyorum.
Allah çarşınıza göre pazar versin hocam.
Eğer uzatırsanız bu sizin sorununuz hadi eyvallah...

Emeğe saygı duymayı öğrenmelisin acilen gelip yorumlara protesto yapıyorum indirmiyorum yazmak nedir ister kullan ister kullanma gelip yorumlara bunu yazamazsın dediğin kişi paylaşımlarını kaldırdı ve artık paylaşımları yok.
Adamı ilah mı ettiniz sanki onun yaptığını başkası yapamıyor mu gelip burda ben kullanmıyorum protesto ediyorum yazıyorsun.
Asla haketmiyorsun varya..

Tartışma çıkartmaya çalışmayın kendinize saklayın yorumlarınızı sizin gibiler yüzünden emek verenler çekinip paylaşımlarını kaldırıyor sen o abinle git onunla konuş gelip başkalarının paylaşımında tartışma çıkartma

Tartışma çıkartmaya çalışmayın kendinize saklayın yorumlarınızı sizin gibiler yüzünden emek verenler çekinip paylaşımlarını kaldırıyor sen o abinle git onunla konuş gelip başkalarının paylaşımında tartışma çıkartma
Burası yoruma da eleştiriye de protestoya da açık bir forum sitesi düşüncelerimi istediğim yere yazarım küfür yok hakaret yok duygularımı dile getirdim sen neden rahatsız oldun

Bende buna sinir oluyorum herif iyi güzel birşey yapıyor kamuya açıyor konuyu eyvallah muazzam birşey teşekkür ederiz büyük hizmettir. Ama kamuya açtığın birseyi başka yerde görünce de yok emek hırsızlığı yok bilmem ne. Arkadaşım sen zaten herkese açmışsın başkası alıp kullanıp sitesine apksina koyunca emek hırsızı olmaz ki. Sorun bunu kullananda değil, satın alanda sorun.Eğer Sen kullanmasını istemiyorsan ona göre güvenlik koyacaksın. Hem kamuya aç hem kullanılmasın bunun önüne geçemezsin. Güzel çalışmalar oluyor forumda çatışma yaşayacağınıza birlikte çalışma yapsanız belki kimsenin ne apk lara ne de başka birşeye ihtiyacı olur diye düşünüyorum.

Geri