teşekkürler emeğe saygıUrl ekledim ama github şikayet edilince repoyu kapatıyor o yüzden bir alternatif bakıp dediğin sistemi kurmayı denerim hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler emeğe saygıUrl ekledim ama github şikayet edilince repoyu kapatıyor o yüzden bir alternatif bakıp dediğin sistemi kurmayı denerim hocam.
Ben insanlara fayda sağlamak yerine egosunu tatmin eden, üstünlük taslayan hatta DM'e gelip cevap vermeye dahi tenezzül etmeyen insanlara kendimi tutamayıp gereken cevabı verdim. O benim şahısla aramdaki kişisel mesele, bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Senin neyi protesto ettiğin veya ne yaptığın umurumda değil. İlgilendiriyorsa büyük ihtimal farklı bir amacınız var, ben uzatmaya çalıştığınız bu tür konularla daha fazla meşgul olmak istemiyorum.emrxxx sak... yazdıklarını okudum paylaşımlaını protesto ediyor indirmiyorum
Emeğe saygı duymayı öğrenmelisin acilen gelip yorumlara protesto yapıyorum indirmiyorum yazmak nedir ister kullan ister kullanma gelip yorumlara bunu yazamazsın dediğin kişi paylaşımlarını kaldırdı ve artık paylaşımları yok.emrxxx sak... yazdıklarını okudum paylaşımlaını protesto ediyor indirmiyorum
Tartışma çıkartmaya çalışmayın kendinize saklayın yorumlarınızı sizin gibiler yüzünden emek verenler çekinip paylaşımlarını kaldırıyor sen o abinle git onunla konuş gelip başkalarının paylaşımında tartışma çıkartmaemrxxx sak... yazdıklarını okudum paylaşımlaını protesto ediyor indirmiyorum
Burası yoruma da eleştiriye de protestoya da açık bir forum sitesi düşüncelerimi istediğim yere yazarım küfür yok hakaret yok duygularımı dile getirdim sen neden rahatsız oldunTartışma çıkartmaya çalışmayın kendinize saklayın yorumlarınızı sizin gibiler yüzünden emek verenler çekinip paylaşımlarını kaldırıyor sen o abinle git onunla konuş gelip başkalarının paylaşımında tartışma çıkartma
Paylaşım yapan kişiyi kışkırtıyorsunuz.Burası yoruma da eleştiriye de protestoya da açık bir forum sitesi düşüncelerimi istediğim yere yazarım küfür yok hakaret yok duygularımı dile getirdim sen neden rahatsız oldun
Blokluyorum hocam hiç sorun değil. Ben gerekirse hiç yorumlara bakmam listeyi güncellerim. İstedikleri gibi davransınlar sorun değil.Paylaşım yapan kişiyi kışkırtıyorsunuz.
Yasak olmadığını admin @Akyol belirtti, mesajlarınızı düzenlerseniz uygun olur.Aklinizda bulunsun kare icinde link paylasimi yasak dikkate alip duzeltme yaptiginiz ben tesekkur ederim,kolay gelsin.