İzlenmesini tavsiye ettiğiniz filmler

Matrix'in daha iyi anlaşılabilmesi için yapılmış dokuz bölümlük harika bir anime serisi (Animatrix) Özellikle uykusu kaçan arkadaşlar için ilaç gibi gelecek.
Gerçeklerinzde biraz hayal hayallerinizde biraz gerçek olsun

Sadece iki sezon devam etti ama gönüllere taht kurdu. Herkes devamını beklerken; Dizi anlamsız bir şekilde final yaptı. Sevenlerinin ısrarına rağmen değişen bir şey olmadı. Eğer kaçırdıysanız mutlaka izlmenizi tavsiye ederim.
Özelikle'' Brother'' Samson'ı tanımanızı isterim. '' Let's shake some dust!'' :)

Carnivale

Son düzenleme:
Man of Thai Chi

Filmmodu tv sitesinden izleyebilirsiniz.

Hayatı dövüş sanatları merkezinde geçen insanların yaşam mücadelelerini ve sırtlarına yüklenen sorumlulukları konu alan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ünlü aktör Keanu Reeves üstleniyor. Chen dövüş sanatları konusunda Tanrısal bir yeteneğe haizdir ayrıca küçük yaştan beri inanılmaz bir deneyim edlde etmiştir. Günümüz Beijing kentinde, tıpkı Chen gibi iyi dövüşen pek çok genç erkek vardır, üstelik burası tam bir fırsatlar cennetidir. Chen geldiği notka da, hayattaki yerini de bulmak için içsel bir yolculuğa ihtiyaç duyar... Başrolde'de yer alan Keanu Reeves, kamera arkasına geçtiği ilk uzun metrajlı filminde kan ve acıdan temellenen kişisel öyküyü anlatıyor... 1000007676

1000072893

Ekli dosyalar

• 12_kızgın_adam.jpg
    12_kızgın_adam.jpg
    73.1 KB · Görüntüleme: 0
Günaydın, sayfaları tek tek inceledim izlediğim, izlemediğim bir çok film var. Bir film de ben ekleyim.
İlk sinemada gidip izlemiştim. Sonrasında tv de herhangi bir kanalda ne zaman denk düşsem izldeğim, konusu itibari ile ben de büyük etki bırakan ve Tom Cruise un döktürdüğü ve duygusal, onur, sadakat vs. gibi değerlerin ön planda olduğu SON SAMURAY-LAST SAMURAİ filmi. Birçok sahnesi o kadar etkileyici ki defalarca izlemeyi istiyor insan. Bir sahne var ki: HİÇ DÜŞÜNCE replik mükemmel.
İzlemeyenlere öneri olarak

Bırak Güneşi İçeri Girsin
Hair (1979)
Hair, Alman - Amerikan ortak sinema filmi. Müzikal türde çevrilen filmin yönetmenliği, Milos Forman'a ait. Başrollerini John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo, Annie Golden gibi sanatçıların üstlendiği film, 1968 kuşağını oluşturan Woodstock festivalinde; yağmurla birlikte tüm gençliğin hep bir ağızdan söylediği şarkıyla, öyküsünü anlatmakta olup, dünya sinema tarihinin klasikleri arasında yer almaktadır.
Müzik ve kareografisi ile göz dolduran iki saatlik bu filmi izlemedi iseniz paylaşım sitelerimizde mevcut.

Hair 1979 movie poster

Bu kadar yazıp çizmeye gerek yok
Kelebek
Baba
Guguk kuşu

Konuyu görüntüleyenler

Geri