Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Buna benzer iki filmde ben önereyim 1 El cuerpo 2 Gonna Girl ikiside buna benzer muhteşem filmler
İlk üçü bende de listenin üst sıralarında yer alan filmler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Efsanedir, Edward Norton inanılmaz oynamış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bir başka efsane, Kevin Spacey belki piyasadan çekildi ama sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Korku filmlerinin bence en iyisi. İnanılmaz son.
Yine de benim için gelmiş geçmiş en iyi filmler, Yüzüklerin Efendisi serisidir, kitaplarını filmlerden önce okumuştum, filmleri de (uzun versiyonlar) kitapları kadar iyi. Tabi izlemeyen yoktur herhalde![]()
Güzel film, tekrar izlenebilinemez.Ekli dosyayı görüntüle 1922
Finaline çok şaşıracakasınız. Tavsiye ederim.
İçimdeki Yangın'da yönetmen Denis Villeneuve, yazar Wajdi Mouawad'ın bol ödüllü tiyatro oyunundan sinemaya taşıdığı trajik bir hikâye ile karşımızda.
Aile dostları olan bir avukatın çağrısı üzerine annelerinin ölümünün ardından kendilerine yazılmış bir mektupla karşılaşan ikiz kardeşler Jeanne ve Simon, ölen annelerinin son arzusunu yerine getirmek amacıyla Lübnan'a doğru yola çıkarlar. Simon ilk başta isteksiz davransa da bir süre sonra o da kardeşi Jeanne'e katılır... Aradan geçen yıllar, ailenin tarihini karmaşık bir hale getirmişse de, çocuklar bu serüvenin izlerini sürmeye kararlıdırlar.
Fakat gün geçtikçe daha fazla deştikleri geçmiş, kardeşleri yürek burkan gerçeklerle yüz yüze getirecektir. Orta Doğu'daki iç savaşın en karanlık dönemine ışık tutan İçimdeki Yangın, En İyi Yabancı Film Oscarı'na da aday gösterilmişti.