izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Eklenti var bir kaç tane, bir de pl plug-in var.
İzlelan plug-in "orjinal" etiketli kaynaklarda oluyor
Hocam aslında Orjinal yazan kaynaklarda türkçe gelmiyor türkçe altyazılı var ise Altyazılı olarak gözükür zaten.

Hocam aslında Orjinal yazan kaynaklarda türkçe gelmiyor türkçe altyazılı var ise Altyazılı olarak gözükür zaten.
İşte sorun bu , ben de geliyor, gelen de yanlış ve içerikten bağımsız aynı altyazı.
Keyfe keder, hata varsa bildirin talebinize istinaden yazdım, bir zararı yok bu hatanın bana

Hocam altyazıları addonslarından gelen altyazılardır fakat eğer örnek bir içerik söylerseniz bakarım.
Chylka adlı s1b1, gaban kaynak,
Altyazıdb eklentisinden çekiyor ...
Diziyi değiştirsem de sizin repodaki orjinal kaynaklar hep aynı altyazıyı çekiyor.

Chylka adlı s1b1, gaban kaynak,
Altyazıdb eklentisinden çekiyor ...
Diziyi değiştirsem de sizin repodaki orjinal kaynaklar hep aynı altyazıyı çekiyor.
Gaban'da altyazı yok hocam, eklentilerden gelen altyazı sizdeki. Benim yapabileceğim bir şey yok. Ben altyazı eklentilerini sildim öyle kullanıyorum nuvioyu

@ayruki dostum Neagley dizisine neden bu kadar az kaynak ekledin :) Maşallah ya başka birşey demiyom. Keşke 4K veren siteler olsada eklesen.

Ben bütün eklentileri sildim sadece temiz olarak izlelan olsun diye.

@ayruki dostum Neagley dizisine neden bu kadar az kaynak ekledin :) Maşallah ya başka birşey demiyom. Keşke 4K veren siteler olsada eklesen.
Hocam 20 farklı kaynakta buldu ve ben dizelere kaynak eklemiyorum. Kaynak ekliyorum onlar içerikleri buluyor. Her içeriğe manuel kaynak ekleyecek olsak ömür yetmez.

Gaban'da altyazı yok hocam, eklentilerden gelen altyazı sizdeki. Benim yapabileceğim bir şey yok. Ben altyazı eklentilerini sildim öyle kullanıyorum nuvioyu
Sorun Nuvio'da veya altyazıdb de o zaman , çünkü İngilizce altyazıyı doğru çekiyor gaban'da. Türkçe altyazı olmadığı halde muhtemelen üstveriyi yanlış algılıyor.

Sorun Nuvio'da veya altyazıdb de o zaman , çünkü İngilizce altyazıyı doğru çekiyor gaban'da. Türkçe altyazı olmadığı halde muhtemelen üstveriyi yanlış algılıyor.
Eklentiden kaynaklı hocam. Orijinal yazıyorsa altyazı yoktur veya vardır türkçe yoktur.

Hocam 20 farklı kaynakta buldu ve ben dizelere kaynak eklemiyorum. Kaynak ekliyorum onlar içerikleri buluyor. Her içeriğe manuel kaynak ekleyecek olsak ömür yetmez.
Hocam üşenmedim saydım o kadar çok görünce(30 adet) ironi yaptım yanlış anlama lütfen.Kolay gelsin

v1.14.58 Güncelleme Notları:

- Emeth kaynağı devre dışı bırakıldı.

- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.

- "Bilinmiyor" dilinde çıkan altyazılar düzeltildi.

- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
Emegine saglik kardesim

- Animeler için Yamato, dizi ve filmler için ise Bogard, Clover kaynakları eklendi.

- Artık domainler 15 dakikada bir taranacak ve değişen varsa otomatik olarak değiştirilecektir.

Hocam senin bu eklentiden sonra millet diğer eklentileri silmeye, torbox üyeliklerini yenilememeye başladı. İşin zor bundan sonra 😄

Emeğine sağlık hocam

Geri