Süper teşekkürlerTelefonda hangi kaynak buluyor hocam? şuan hiç bir kaynak bulmuyor. (Kasaba doktorunda denedim)
Edit: Kasaba doktoru ve sılayı ekledim lale devri eklemedim çünkü tüm bölümlerin olduğu playlist yok
Süper teşekkürlerTelefonda hangi kaynak buluyor hocam? şuan hiç bir kaynak bulmuyor. (Kasaba doktorunda denedim)
Edit: Kasaba doktoru ve sılayı ekledim lale devri eklemedim çünkü tüm bölümlerin olduğu playlist yok
İstek atın hocam konunun ilk sayfasında mevcut. Dizi var diye açılacak diye bir durum söz konusu değil. Bilgiler TMDB'den geliyor. Her türlü dizi/film mevcut ama kaynak bulursa açılır.Hocam çok mu ıluyorum kusura bakma çalıkuşu dizisi de yok
Toki -1080p de buluyor ama açmıyor
Teşekkürler
Evdeki dengeleri kuruyorum herkesin sevdiği dizilerin olduğunu gösterip nuvio yu ve izlelanı etrafıma tavsiye ediyorumİstek atın hocam konunun ilk sayfasında mevcut. Dizi var diye açılacak diye bir durum söz konusu değil. Bilgiler TMDB'den geliyor. Her türlü dizi/film mevcut ama kaynak bulursa açılır.
Hocam bide sormak istedigim sey siz kac farklı dizi izliyorsunuz? Yoksa sadece açılıyor mu diye test ediyorsunuz kaynakları
Teşekkurler hocam iyi seyirlerEvdeki dengeleri kuruyorum herkesin sevdiği dizilerin olduğunu gösterip nuvio yu ve izlelanı etrafıma tavsiye ediyorum
Evet hocamCrocodile kaynağı mı hocam?
Tüm eklenti sitelerinin verdiği seçenekleri sen veriyormuşsun gibi görülmesi çok iyi yakında film neden 2 saat filan diye sorular gelebilirEvet hocam
Benim altyazı sorununa ayruki nin verdiği cevabımı kast ediyorsun? Eğer öyle ise konuyu anlamamışsın! Bir daha oku. Hata bende mi diye sordum.Tüm eklenti sitelerinin verdiği seçenekleri sen veriyormuşsun gibi görülmesi çok iyi yakında film neden 2 saat filan diye sorular gelebilir![]()
Burada da aynı şeyi yapmışsın. Ve arkadaş sana gerekli cevabı vermiş. Demekki uslubundan bir tek ben rahatsız olmuyor muşum. Film neden 2 saat sürüyor diye sorulacakmış! Burada gülmemiz mi gerekiyor? Yoksa ukalaca yazılmış bir cevap mı olarak düşünelim?Tüm eklenti sitelerinin verdiği seçenekleri sen veriyormuşsun gibi görülmesi çok iyi yakında film neden 2 saat filan diye sorular gelebilir![]()
Ben @ayruki ile makara yapıyorum onunla aramazıda olan bir şey ben genel olarak zaten forumda genel de tanıdığım kişiler ile bu şekilde sohbet ederim 2266 tane mesaj atmışım onlara da bakabilirsin yazdıklarımın altına beğeni veya gülüp geçenler de oluyor yani senin özelinde bişe yazmadım yazsam sana yazardım yine de benim yazdıklarım hoşuna gitmiyorsa engellersin bu da seçenek iyi akşamlarBurada da aynı şeyi yapmışsın. Ve arkadaş sana gerekli cevabı vermiş. Demekki uslubundan bir tek ben rahatsız olmuyor muşum
İyi akşamlar hocam, bir sıkıntı göremedim.Hocam iyi akşamlar Saboya bi haller oldu.
Allah Allah sadece Sabo gitti tüm kaynaklar duruyor. Sildim bi daha yükledim yine gelmedi kotamı doldurdum galiba yarın bakarım hocam iyi geceler size.İyi akşamlar hocam, bir sıkıntı göremedim.
Yok hocam aynı isimlerle devam@ayruki hocam şu isimlendirmelerin yanına hiç olmazsa parantez içinde dizi, film, anime vb. yazsanız kaynak ona göre seçilir sonuç ona göre daha hızlı bulunur
Ekli dosyayı görüntüle 33848