izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

v1.14.615 Güncelleme Notları:

- Gorosei kaynağı yeni altyapıya geçtiğinden kaynak kod yenilendi.

- Jinbe kaynağı eklendi. (Çoklu sunucu ve varsa 4k desteklemekte)

- Sakazuki kaynağı güncellendi.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

Ekli dosyayı görüntüle 33601
Emeğine ve beynine sağlık hocam. Ellerin dert görmesin.

Selam üstad.Bu sıra repo güzel çalışıyor.Emeklerine sağlık.Sayende Nuvio şenlendi.İyiki varsın.

v1.14.616 küçük bir düzeltme güncellemesi:

- Sakazuki kaynağında oynatıcının şifrelemesi güncellendiği için video çekilemiyordu. Bu sorun düzeltildi.

1791623421217.png

- Noland (DiziL*fe) kaynağı düzelmiştir
- Saul kaynağı şuan domaini kapalı olduğu için çalışmamaktadır.

Son düzenleme:
v1.14.617 Güncelleme Notları:

- Eskiden devre dışı bıraktığım Corazon kaynağını geri aktif ettim. (Dizi - Film)

- Yeni anime kaynağı: Beckman

1791639157633.png

- Garling kaynağı pek stabil değil şu aralar :D
- Saul kaynağı şuan domaini kapalı olduğu için çalışmamaktadır.

Emeklerine sağlık üstad.Sağol.

Hocam sağolun varolun. Bi ara Nuvio yu merak ediyordum uygulamayı yükleyip içeriğini kuramıyordum, uygulamayı mecburen siliyordum. Sonra siz değerli kardeşlerim sayesinde öğrendim ve sonunda kurdum. Burada anlatıldığı gibi muhteşem bir uygulama çıktı karşıma yani uzun lafın kısası sayenizde çok şey öğrendim hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınınız 🤗

Selam usta.senin kataloğu aşağıda resimlerini eklediğim arkadaşın yaptığı gibi rica etsem klasörleştirebilirmisin?izlemeli.com arkadaşa da teşekkürlerimi sunarım büyük emek vermiş ama ben hep sadelikten yana olduğum için sadece yerli kısmını bıraktım cihazımda.
Screenshot_20261010234738.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_20261010234842.png
    Screenshot_20261010234842.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20261010234928.png
    Screenshot_20261010234928.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 25
Selam usta.senin kataloğu aşağıda resimlerini eklediğim arkadaşın yaptığı gibi rica etsem klasörleştirebilirmisin?izlemeli.com arkadaşa da teşekkürlerimi sunarım büyük emek vermiş ama ben hep sadelikten yana olduğum için sadece yerli kısmını bıraktım cihazımda.
Ekli dosyayı görüntüle 33787
Selamlar hocam, klasörleştiremem.

Telefonla tv yi birbirine bağlamışım orada sıkıntı yok
Sadece yani mesela kasaba doktoru diye dizi var onu telefondan buluyorum eklentiler buluyor açıyor
Tv de ise telefondan bulduğu gibi bulmuyor seyredemiyorum yani
Ddizi yi telefon buluyor tv bulmuyor bu sorunu nasıl aşarım ayarlarda mı bir yanlışlık var anlamadım
Teşekkürler

Vala böyle giderse tek aşternetif kodi veya google crhome felan kalabilir cünkü su an türkçe dublaj yabancı dizi film izlemek isteyenler icin seçenekler iyice daralıyor
Kraptorcs rip gelistirici destegini kesti bıraktı calışmıyor
Kekifler olsun icşnde galiba yolun sonu göründü zaten 1 yıl önce cloudstream eklentisi tapnayı bırakmışlardı simdi kendi uygulamaları watchbudy den eklentilerin kurabildigi butonu kaldırmıslar eklenti kurulamıyorartık
Nuviodada izlelan da ve mooncrovm manutux ve diğer kulandıgım türk nuvio depolarında türkçe kaybak nulmamaya basladı sadece altayazılı kaynak bulabiliyor eee ben hangi alternetife geçecem ? Simdi

Telefonla tv yi birbirine bağlamışım orada sıkıntı yok
Sadece yani mesela kasaba doktoru diye dizi var onu telefondan buluyorum eklentiler buluyor açıyor
Tv de ise telefondan bulduğu gibi bulmuyor seyredemiyorum yani
Ddizi yi telefon buluyor tv bulmuyor bu sorunu nasıl aşarım ayarlarda mı bir yanlışlık var anlamadım
Teşekkürler
Bir ara televizyondan test ederim hocam

Vala böyle giderse tek aşternetif kodi veya google crhome felan kalabilir cünkü su an türkçe dublaj yabancı dizi film izlemek isteyenler icin seçenekler iyice daralıyor
Kraptorcs rip gelistirici destegini kesti bıraktı calışmıyor
Kekifler olsun icşnde galiba yolun sonu göründü zaten 1 yıl önce cloudstream eklentisi tapnayı bırakmışlardı simdi kendi uygulamaları watchbudy den eklentilerin kurabildigi butonu kaldırmıslar eklenti kurulamıyorartık
Nuviodada izlelan da ve mooncrovm manutux ve diğer kulandıgım türk nuvio depolarında türkçe kaybak nulmamaya basladı sadece altayazılı kaynak bulabiliyor eee ben hangi alternetife geçecem ? Simdi
Hangi dizi/film?

Çizgi diziler animasyon ve hemen hemen dizilerde türkce dubşaj sunan kaynaj cıkmıyor

Neyse sonra ne yaocamı düsünürüm iyi günler

Kasaba doktoru,sıla dizisi,lale devri vs. Bunlar mesela telefonda çıkıyor tv de çıkmıyor
Telefonda hangi kaynak buluyor hocam? şuan hiç bir kaynak bulmuyor. (Kasaba doktorunda denedim)

Edit: Kasaba doktoru ve sılayı ekledim lale devri eklemedim çünkü tüm bölümlerin olduğu playlist yok

Geri