TheLastOne
Müdavim
An itibariyle site pufladi xd
Ben durdurdum güncelleme yapıyorumAn itibariyle site pufladi xd
Anladım hocam kolay gelsinBen durdurdum güncelleme yapıyorum
Siteyi katalog gibi düşünmeyin hocam, site youtube için bir aracı gibi düşünün. Siteye eklediğim dizi ve filmi nuvioda benim kataloğum ile açın TürkDizi kaynağı youtubedir.youtube.izlelan.com 'daki dizi ve filmler, Ayruki için oluşan 2 adet film ve dizi kataloglarında görünmüyor? Ne yapmak gerekiyor.
Sizin kataloğunuzda (film ve dizi iki adet) siteye eklediğiniz diziler yok. Görünen tamamen yabancı diziler.Siteyi katalog gibi düşünmeyin hocam, site youtube için bir aracı gibi düşünün. Siteye eklediğim dizi ve filmi nuvioda benim kataloğum ile açın TürkDizi kaynağı youtubedir.
Hocam o ana sayfada gözüken, aramayı deneyebilirsiniz.Sizin kataloğunuzda (film ve dizi iki adet) siteye eklediğiniz diziler yok. Görünen tamamen yabancı diziler.
Teşekkür ederim. Şimdi anlaşıldı. Ben ana sayfada da gözükecek diye düşündüm. Aslında youtube kaynaklarını ekliyorsunuz.Hocam o ana sayfada gözüken, aramayı deneyebilirsiniz.
Aynen öyle katalog aslında tmdb'den çekiyor verileri arayarak her şeyi bulabilirsinizTeşekkür ederim. Şimdi anlaşıldı. Ben ana sayfada da gözükecek diye düşündüm. Aslında youtube kaynaklarını ekliyorsunuz.
Yavaş yavaş sayenizde bu mantığı da öğreneceğiz.Aynen öyle katalog aslında tmdb'den çekiyor verileri arayarak her şeyi bulabilirsiniz
usb fare kullan kumanda ile yazı yazılmaztİyiki bende silmemişim.tv ye her defasında kumandayla o uzun kodu yazmak ölüm
Hocam youtubede dizilerin tüm bölümlerin olduğu playlist oluyor o linki yapıştırın yeterli gerisini ben onaylayıp ekliyorum. Türkçesi oynatma listesi diye geçer. Katalog linkim ise katalog.izlelan.com yazın eklentilere (pluginlere değil). Başka katalog varsa silip silmememniz sizin kararınız@ayruki dostum cehaletimi mazur gör lütfen istekte bulunacağım dizinin YouTube linkini nasıl buluyoruz?Türk dizi çok iyi oldu kontrol ettim Ezel dizisi 4K açtı hemen Nuvio Katalogda yerli içerik bölümünde vardı oradan oynat dedim senin repo dan turkdiziden açtım.Senin kataloğu nasıl eklerim birde.
BuPlugini güncellemenizi (silip geri yüklemenizi) öneririm. TürkDizi için bir kaç düzenleme yaptım veBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.ile youtubeden dizi film isteği gönderebilirsiniz.
Evet hocam ayrı bir şey en uyumlu olduğu katalog.izlelan.com kataloğu kurmanız önerilir. youtube.izlelan.com dan youtubede olan dizi filmlerde istek bulabiliyorsunuz ve plugindeki TürkDizi kaynağı ile izleyebiliyorsunuz. Yani 3 tane ayrı sistemi birbirine bağladımBuBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.ne oluyor. Ne katalog ne repoda yüklenmedi. Üst konuşmalarda da geçti ama tam anlamadım. Repo ve kataloglar İzlelanda altta attıklarım değil mi. Bu youtube ayrı bir şey mi.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cahilliğimi maruz gör işin çok ama peki nereye ekleyeceğim. İki tarafada kurulmuyor. Ayrıca tam ekleyeceğim ad "katalog.izlelan.com" mu.Evet hocam ayrı bir şey en uyumlu olduğu katalog.izlelan.com kataloğu kurmanız önerilir. youtube.izlelan.com dan youtubede olan dizi filmlerde istek bulabiliyorsunuz ve plugindeki TürkDizi kaynağı ile izleyebiliyorsunuz. Yani 3 tane ayrı sistemi birbirine bağladım
Plugin
Katalog
Youtube.izlelan.com bu üçü birbirine bağlantılı çalısmaktadır.
Katalog indirmelisiniz çünkü tmdb ile bizim türk dizilerinin sezon mantığı aynı olmadığından ben katalog ile düzeltip aynı sezon mantığı yapıyorum
Plugini indirmelisiniz çünkü TürkDizi youtube.izlelan.com apisinden izlediğiniz dizinin tmdb id ile youtube bölüm linklerini verecek.
Youtube.izlelan.com ise istek dizi/filmde bulunabileceğiniz bir sistem. Bu sistem de bölümlerin youtube video idleri saklanmaktadır.
Bu üç sistem birbirine entegre.
Hiç bir yere eklemeyeceksiniz hocam, zaten ekleyemezsiniz. Dediğim gibi katalog ve plugin yeterli düzgün çalısması içinCahilliğimi maruz gör işin çok ama peki nereye ekyeyeceğim. İki tarafada kurulmuyor. Ayrıca tam ekleyeceğim ad "katalog.izlelan.com" mı.
O zaman youtube linkine tıklayıp açılan sayfada film seçip size istek mi atıyoruz. Bu düşüncem oek doğru gelmiyor çünkü bununla nasıl uğraşacaksınız. Yada açılan sayfa webe gönderiyor oradan mı izliyoruz. Dedim ya anlamadım..Hiç bir yere eklemeyeceksiniz hocam, zaten ekleyemezsiniz. Dediğim gibi katalog ve plugin yeterli düzgün çalısması için