izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

v1.14.599 Güncelleme Notları:

- Rogue kaynağı geri eklendi.

- TurkDizi kaynağı eklendi. Bu kaynak
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ile entegre çalışmaktadır. Youtube'da istediğiniz dizi/filmi istek olarak gönderebilirsiniz. Genelde türk dizileri için planlamıştır, apisi oluşturulmuştur. + butonuna basarak eklemek istediğiniz içeriği, dizi ise youtube playlist linki film ise youtube linkini eklemeniz zorunludur.

- TMDB'de yanlış sezonlar sebebiyle eşleştirmede hatalar olabiliyor misal kurtlar vadisi dizisi 1. sezon 97 bölümken tmdb'de 4 sezon gözükebiliyor bununda önüne geçebilmek için izlelan kataloğumda tmdb fonksiyonu episode_groups kullanarak düzelttim. Örn: One Piece animesi 23 sezonken artık 1 sezon 1180 bölümdür. Yanlış sezonlu dizileri bildirmeniz önemlidir.

Ve artık plugin eklerken izlelan.com yazıp ekleyebilirsiniz en basit şekilde.

Linkler:

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :) TurkDizi kaynağı şuan temel aşamadadır, hatalar olabilir.
allah ne dileğin varsa güzelik olarak kabul etsin dilerim ( @ayruki hocam )

Tvden sildim plugin ekleme yerine izlelan.com yazdım hata verdi eklemedi mobilden girince sorunsuz hemen eklendi.

Tvden sildim plugin ekleme yerine izlelan.com yazdım hata verdi eklemedi mobilden girince sorunsuz hemen eklendi.
İyiki bende silmemişim.tv ye her defasında kumandayla o uzun kodu yazmak ölüm

Güvenli ağ ile alakalı bir problemdir bende wifide mobil veride çalışıyor sıkıntı yok

Yaktın beni ayruki, tv box da eskiyi silip izlelan.com yazdım kabül etmedi.işin yoksa gel şimdi uzun kodu yaz
Hocam siz niye tvde yazmayla uğraşıyonuz ki telefondan yönet diye seçenek koymuş adamlar kolaylık olsun diye :D

Yaktın beni ayruki, tv box da eskiyi silip izlelan.com yazdım kabül etmedi.işin yoksa gel şimdi uzun kodu yaz
Telefonda google playde googletv yi kurun. Direk telden yönetip kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Atvtools var bende onun kadar tefferuatlı değil ama bu tür işlerinizi rahatlıkla yaparsınız. Nuvio telden oluyor ama cloudstream vb yerde de rahatlık sağlar.

v1.14.599 Güncelleme Notları:

- Rogue kaynağı geri eklendi.

- TurkDizi kaynağı eklendi. Bu kaynak
ile entegre çalışmaktadır. Youtube'da istediğiniz dizi/filmi istek olarak gönderebilirsiniz. Genelde türk dizileri için planlamıştır, apisi oluşturulmuştur. + butonuna basarak eklemek istediğiniz içeriği, dizi ise youtube playlist linki film ise youtube linkini eklemeniz zorunludur.

- TMDB'de yanlış sezonlar sebebiyle eşleştirmede hatalar olabiliyor misal kurtlar vadisi dizisi 1. sezon 97 bölümken tmdb'de 4 sezon gözükebiliyor bununda önüne geçebilmek için izlelan kataloğumda tmdb fonksiyonu episode_groups kullanarak düzelttim. Örn: One Piece animesi 23 sezonken artık 1 sezon 1180 bölümdür. Yanlış sezonlu dizileri bildirmeniz önemlidir.

Ve artık plugin eklerken izlelan.com yazıp ekleyebilirsiniz en basit şekilde.

Linkler:

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :) TurkDizi kaynağı şuan temel aşamadadır, hatalar olabilir.
Hocam ben bu YouTube isini anlamadim şimdi turk diziye girdim acilan sayfada 2 dizi ekledim oynatma listesi olarak şimdi bu eklediğimiz diziler nasıl gözükecek nuvioda?

Geri