Elpatron
Üye
Nuvio 0.4.26 güncellemesini şimdi yaptım sekiz bölüm de geldi.Evet ben de baktım var ama nuvio sadece 1 bölüm gösteriyor acaba bunun için başka koleksiyon mu eklemem gerekir
Nuvio 0.4.26 güncellemesini şimdi yaptım sekiz bölüm de geldi.Evet ben de baktım var ama nuvio sadece 1 bölüm gösteriyor acaba bunun için başka koleksiyon mu eklemem gerekir
Oynatma ekranında, duraklatma yapınca en sondaki ok işaretine basın, sonra ( i ) işareti tüm bilgileri gösterirfilm çözünürlügünü nereden görebılırız
Tüm pluginleri kaldır ve tekrar yükleyebilirsiniz veyahut profilleri kaldırıp yeni profil oluşturmayı deneyebilirsinizArkadaşlar kolay gelsin şimdi nuvio da 2 adet kullanıcı oluşturdum 2sinede izlelan eklentisini kurdum 1.ekledigim profil birkaç tane fazladan eklenti ekledim 2.ne ekledigim profile 1 veya 2 adet eklenti ekledim işin saçmalığı 1. Ekledigim profile izlelan hiç bir kaynak çekmiyor 2. Ekledigim profilde hiç bir sorun yok sizce bunun sebebi nedir bilgisi olan varmı
Orda ekledigim eklentileri bulabilsem dediğini yapacam da bulmak sıkıntı teşekkür ediyorum yardimin içinTüm pluginleri kaldır ve tekrar yükleyebilirsiniz veyahut profilleri kaldırıp yeni profil oluşturmayı deneyebilirsiniz
Hocam wifinin engellediği durumda ne yapabiliriz mobil veriye görebiliyorum ama wifide yokTüm pluginleri kaldır ve tekrar yükleyebilirsiniz veyahut profilleri kaldırıp yeni profil oluşturmayı deneyebilirsiniz
Güvenli ağı kapatabilirsiniz. İnternet sağlayıcınızdanHocam wifinin engellediği durumda ne yapabiliriz mobil veriye görebiliyorum ama wifide yok
Çözemezseniz, nuvio.tv sitesinde login olup hesabı komple silip aynı hesabı tekrar oluştırabilirsiniz. En kolayı bu. Çünkü primary profili silmiyor. Başka profil oluşturup onu primary yapsan da silmiyor ya da ben silemedim ve yabancı forumlarda üstteki çözümü gördümArkadaşlar kolay gelsin şimdi nuvio da 2 adet kullanıcı oluşturdum 2sinede izlelan eklentisini kurdum 1.ekledigim profil birkaç tane fazladan eklenti ekledim 2.ne ekledigim profile 1 veya 2 adet eklenti ekledim işin saçmalığı 1. Ekledigim profile izlelan hiç bir kaynak çekmiyor 2. Ekledigim profilde hiç bir sorun yok sizce bunun sebebi nedir bilgisi olan varmı

evet bu şekilde hesabınızı komple sıfırlayıp ilk haline getirebilirsiniz, sil dediğinizde hesap silinir sonra aynı mail adresi ile kayıt olun derseniz sıfırdan hesap açılmış olur.Çözemezseniz, nuvio.tv sitesinde login olup hesabı komple silip aynı hesabı tekrar oluştırabilirsiniz. En kolayı bu. Çünkü primary profili silmiyor. Başka profil oluşturup onu primary yapsan da silmiyor ya da ben silemedim ve yabancı forumlarda üstteki çözümü gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 32696
Onun ayarı yok hocam tmdb'den sezon sezon geliyor ama ben anime kaynaklarında bir eşleştirme sistemi geliştirdim.Eklenti için eline emeğine sağlık hocam. Anime sorununu çözemedim bir türlü hocam. Eklentiler sezon sezon getiriyor bizde sezonsuz bölümler. Nasıl bir ayar yapmamız gerekiyor hocam. Dizi filmde kesinlikle sorun yok hocam. Türk anime sitelerinin formatı ile yabancılar farklı bunu nasıl çözeceğim bilen varsa yardımcı olabilir mi?