izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Durumu güncellemek isterim.

Tizen sürümünün P2P desteği yok sanırım. Ayarları kontrol ettim P2P ayarını kapalı duruma getirdim.
TV uygulamasını tamamen kaldırıp tekrardan github üzerinden kurdum.

Eklentilerde
Cinemeta
HdHub
OpenSubtitles v3

Pluginlerde sadece İzlelan var

Bu şekilde Tv 'yi yeniden başlattığımda hdhub üzerinden videoları açtığını gördüm ama izlelan sağlayıcısındaki depolar bir türlü gelmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 32649
belki sadece addons destekliyordur baska pluginleri dene,

Durumu güncellemek isterim.

Tizen sürümünün P2P desteği yok sanırım. Ayarları kontrol ettim P2P ayarını kapalı duruma getirdim.
TV uygulamasını tamamen kaldırıp tekrardan github üzerinden kurdum.

Eklentilerde
Cinemeta
HdHub
OpenSubtitles v3

Pluginlerde sadece İzlelan var

Bu şekilde Tv 'yi yeniden başlattığımda hdhub üzerinden videoları açtığını gördüm ama izlelan sağlayıcısındaki depolar bir türlü gelmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 32649
Github da bu konuda issue var ve sanırım şu an plugin desteği yok
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1000144050.png

Konudan bağımsız olacak şimdiden özür dilerim.
Geçenlerde sorduğum addon konusu ile ilgili, bugün biraz boş vaktim olduğundan AI ile bir kaç deneme yaptım.
Evimde Proxmox ve public IPv6 adresi var. Alpine LXC üzerine nodejs kurarak basit bir Stremio addon yaptım.
Upstream olarak sizin plugin kullandım.

Gece saat 03:00 'de upstream mainfest.json otomatik güncelliyor. Elle güncelleme için de bir endpoing ekledim.
Server side olarak sağlayıcılardan link çözüyor, 1 saat cache alıyor. Duplicate adresleri temizliyor. Kaliteye göre sıralama yapıyor. Sağlayıcı rate-limit, 404, 502 hatalarına karşı da 30 dakika boyunca ceza uygulıyor. Timeout sağlayıcıların çözümleme süresine göre ortalama ayarlanıyor. 8 sn içinde addon'da link gösterimi, 15 sn timeout ile de sağlayıcıdan link sorgulama yapıyor. Client tarafından link alındıktan sonra da client ile bağlantıyı otomatik kesiyor.

Tekrardan bu güzel plugin için ve addon konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.

Konudan bağımsız olacak şimdiden özür dilerim.
Geçenlerde sorduğum addon konusu ile ilgili, bugün biraz boş vaktim olduğundan AI ile bir kaç deneme yaptım.
Evimde Proxmox ve public IPv6 adresi var. Alpine LXC üzerine nodejs kurarak basit bir Stremio addon yaptım.
Upstream olarak sizin plugin kullandım.

Gece saat 03:00 'de upstream mainfest.json otomatik güncelliyor. Elle güncelleme için de bir endpoing ekledim.
Server side olarak sağlayıcılardan link çözüyor, 1 saat cache alıyor. Duplicate adresleri temizliyor. Kaliteye göre sıralama yapıyor. Sağlayıcı rate-limit, 404, 502 hatalarına karşı da 30 dakika boyunca ceza uygulıyor. Timeout sağlayıcıların çözümleme süresine göre ortalama ayarlanıyor. 8 sn içinde addon'da link gösterimi, 15 sn timeout ile de sağlayıcıdan link sorgulama yapıyor. Client tarafından link alındıktan sonra da client ile bağlantıyı otomatik kesiyor.

Tekrardan bu güzel plugin için ve addon konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.
Rica ederim hocam ne demek, addons sıkıntılı iş biraz

Rica ederim hocam ne demek, addons sıkıntılı iş biraz
Evet neden sıkıntılı olduğunu yaparken anladım.
Kendim local kullanacağımdan, public erişim olmayacağından dolayı sorun yaşayacağım bir durum yok :)

Üstad benim netde bşr sorun vardır belkide tam bilemeyeceğim son yarım saat 45 dakikadır liones dizisinin son bölümünü izleyemiyorum.Nuvioda repoyu yenile yapıyorum yenilenmiyorda.Kontrol edebilirmiyiz teşekkürler şimdiden.
Net kaynaklıydı büyük ihtimal şuan sorunsuz.

Son düzenleme:
Repoda yarım kalmış diziyi her açtığımda sıralama değişmesi normalmi?En üstte enel varken sonraki açışımda Crocodile veya oden üstte oluyor.Tv sürümünde.

Repoda yarım kalmış diziyi her açtığımda sıralama değişmesi normalmi?En üstte enel varken sonraki açışımda Crocodile veya oden üstte oluyor.Tv sürümünde.
TV sürümünde ilk hangisini buluyorsa onu buluyor hocam ama mobilde veya desktopta benim dizdiğim sıraya göre çalışıyor.

Biraz daha araştırma sonrası sorunun kaynağı netleşti. Sizlere de son durum hakkında kesin bilgiyi vermek istedim.

Vermiş olduğunuz model kodu, 2019 çıkışlı Samsung Q60R serisi bir televizyondur. Bu cihaz donanımsal ve yazılımsal olarak Tizen 5.0 işletim sistemini kullanmaktadır.

Nuvio'da Addon'lar (Eklentiler) sorunsuz yüklenirken Plugin'lerin gözükmeme sebebi tamamen televizyonunuzun kullandığı Tizen 5.0 sürümüdür. NuvioMedia'nın yeni mimarisindeki JavaScript tabanlı Plugin yürütme motoru (QuickJS tabanlı eklenti servisleri), en az Tizen 6.0 ve üzeri (2021 ve sonrası üretilen Samsung TV'ler) işletim sistemi mimarisine ihtiyaç duyar. Tizen 5.0 sürümünde bu motor arka planda başlatılamadığı için Nuvio uygulaması TV'nizin işletim sistemini algılayarak "Plugin" sekmesini otomatik olarak gizler veya devre dışı bırakır.

Geri