İyi seyirler dilerimkanalların sıralaması bile çok güzel ellerine sağlık.
İngilizce haber yayını yapan kanallardan bir bölüm olursa listeye güzel ek olur diye düşündüm tabii vaktinizi almazsaARKADAŞLAR EKSİK BULDUĞUNUZ YERLİ VEYA YABANCI KANALLARI YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN İLLEGAL KANAL YAZMAYINIZ. İYİ GECELER
Bunların hepsi izleniyor mu?İngilizce haber yayını yapan kanallardan bir bölüm olursa listeye güzel ek olur diye düşündüm tabii vaktinizi almazsa
CNN Int, ABC Amerika, CBS, Fox News, ABC Avustralya, DW-Euronews-FR24-RT-TVE Africa24-Cgtn-Cctv kanallarının İngilizce versiyonları, CNA, NHK gibi.
Tekrardan teşekkürler tüm liste için ayrıca
O mantıkla bakarsak bence Arapça, Kürtçe, Farsça, Hintçe yabancı Müzik kanalları gibi kanallar da gereksiz anlamıyoruz diye, İngilizce dünya dili diye dedim haber kanallarını ve yazdığım kanalların büyük bölümü tüm dünyadan haber veriyorBizler aynı dili konuşurken bile anlaşamıyoruz, yabancı maç kanalları deseniz ok ama içimizde yabancı dil bilen insan sayımız nedir? + Bunca kanal varken bu yabancı kanalları izleyecek vakti nereden buluyorsunuz? Listede her kanallı zaping yapsanız ne kadar vakit alır? Ustamızın emeğine sağlık diyelim.
Ben bazılarını denk gelirse YouTube üzerinden izliyorum özellikle savaş meydanlarından verdikleri haberleri, teknoloji ile ilgili haberleri vsBunların hepsi izleniyor mu?
Gaziantep Kanal 5ARKADAŞLAR EKSİK BULDUĞUNUZ YERLİ VEYA YABANCI KANALLARI YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN İLLEGAL KANAL YAZMAYINIZ. İYİ GECELER
Televizoda izleÜstadım merhaba cehaletimi bağışlayın bu yayınladığınız listeyi nuvio veya cloodstrem de mi kullanacağım. Nasıl kullanacağım hiç bilgim yok kısa bir anlatım yapar mısın?