Istek uzerine F Medya m3u

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KANALF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
natgeo wild ekleyebilir misiniz

Next 4k android box jet iptv uygulaması için link. Dosyadan yüklenmiyor

kanalların sıralaması bile çok güzel ellerine sağlık.

emeklerinize sağlık liste de pek eksik göremedim. gayet güzel bir liste olmuş. tıkır tıkır da çalışıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok iyi liste

ARKADAŞLAR EKSİK BULDUĞUNUZ YERLİ VEYA YABANCI KANALLARI YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN İLLEGAL KANAL YAZMAYINIZ. İYİ GECELER

ARKADAŞLAR EKSİK BULDUĞUNUZ YERLİ VEYA YABANCI KANALLARI YAZABİLİRSİNİZ LÜTFEN İLLEGAL KANAL YAZMAYINIZ. İYİ GECELER
İngilizce haber yayını yapan kanallardan bir bölüm olursa listeye güzel ek olur diye düşündüm tabii vaktinizi almazsa

CNN Int, ABC Amerika, CBS, Fox News, ABC Avustralya, DW-Euronews-FR24-RT-TVE Africa24-Cgtn-Cctv kanallarının İngilizce versiyonları, CNA, NHK gibi.

Tekrardan teşekkürler tüm liste için ayrıca

İngilizce haber yayını yapan kanallardan bir bölüm olursa listeye güzel ek olur diye düşündüm tabii vaktinizi almazsa

CNN Int, ABC Amerika, CBS, Fox News, ABC Avustralya, DW-Euronews-FR24-RT-TVE Africa24-Cgtn-Cctv kanallarının İngilizce versiyonları, CNA, NHK gibi.

Tekrardan teşekkürler tüm liste için ayrıca
Bunların hepsi izleniyor mu?

BULDUĞUNUZ KANALLARI LİNKLERİ İLE BURAYA ATIN LİSTEYE EKLEYELİM

Bizler aynı dili konuşurken bile anlaşamıyoruz, yabancı maç kanalları deseniz ok ama içimizde yabancı dil bilen insan sayımız nedir? + Bunca kanal varken bu yabancı kanalları izleyecek vakti nereden buluyorsunuz? Listede her kanallı zaping yapsanız ne kadar vakit alır? Ustamızın emeğine sağlık diyelim.

Bizler aynı dili konuşurken bile anlaşamıyoruz, yabancı maç kanalları deseniz ok ama içimizde yabancı dil bilen insan sayımız nedir? + Bunca kanal varken bu yabancı kanalları izleyecek vakti nereden buluyorsunuz? Listede her kanallı zaping yapsanız ne kadar vakit alır? Ustamızın emeğine sağlık diyelim.
O mantıkla bakarsak bence Arapça, Kürtçe, Farsça, Hintçe yabancı Müzik kanalları gibi kanallar da gereksiz anlamıyoruz diye, İngilizce dünya dili diye dedim haber kanallarını ve yazdığım kanalların büyük bölümü tüm dünyadan haber veriyor

Özetle içerik üreticisi sormuş isteğiniz var mı diye ben de olursa diye belirttim olmazsa da sağlık olsun

Son düzenleme:
Bunların hepsi izleniyor mu?
Ben bazılarını denk gelirse YouTube üzerinden izliyorum özellikle savaş meydanlarından verdikleri haberleri, teknoloji ile ilgili haberleri vs

Gaziantep Kanal 5
Amasya ART
Erbaa ERT
Teşekkürler

Son düzenleme:
WWE kanalı
dev tekerli kamyon yaris kanallı olabilir

Üstadım merhaba cehaletimi bağışlayın bu yayınladığınız listeyi nuvio veya cloodstrem de mi kullanacağım. Nasıl kullanacağım hiç bilgim yok kısa bir anlatım yapar mısın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üstadım merhaba cehaletimi bağışlayın bu yayınladığınız listeyi nuvio veya cloodstrem de mi kullanacağım. Nasıl kullanacağım hiç bilgim yok kısa bir anlatım yapar mısın?
Televizoda izle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri