GS3301
Üye
Merhaba Arkadaslar,
Bu uygulamayi
Bu uygulamayi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Modlayacak birini ariyorumAlternatif olarak bunu tavsiye , uzun zamandır kullanıyorumMerhaba Arkadaslar,
Bu uygulamayiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Modlayacak birini ariyorum
Alternatif olarak bunu tavsiye , uzun zamandır kullanıyorum
Merhaba Arkadaslar,
Bu uygulamayiBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Modlayacak birini ariyorum
Merhaba Arkadaslar,
Radiogo uygulaması kullanabilirsiniz markette varBu uygulamayı sistem uygulaması olarak gördü benim mi stick. Dolayısıyla ana ekrana kısayol atamıyorum. Bir çözümü var mıdır
Radiogo uygulaması kullanabilirsiniz markette var
En İyi Radyo Uygulamasıdır Vakti Zamanında @Sinetech abimize önermiştim youtube da yer vermişti sağolsun...Alternatif olarak bunu tavsiye , uzun zamandır kullanıyorum
Bende o gün bugündür kullanıyorum hala stabil çalışıyorEn İyi Radyo Uygulamasıdır Vakti Zamanında @Sinetech abimize önermiştim youtube da yer vermişti sağolsun...
İlk Çıktığında İpod'a Yüklemiştim Hala Kullanırım...Bende o gün bugündür kullanıyorum hala stabil çalışıyor![]()
link var mı deneyelim ?Bu reklamlardan kurtulmak, bir de istediğim özellikler her uygulamada olmadığı için kendi radyo uygulamamı kendim yaptım, istediğim özellikler ekledim, tavsiye ederim, yapay zeka ile side istediğiniz görünümde ve özelliklere sahip bir uygulama yapabilirsiniz..Ekli dosyayı görüntüle 32775
paylaşmıyorum, çok ileri geri konuşan oluyor, apk olduğu için telefonda Google Play Protekte virüs taraması yapılıyor, hal böyle olunca bazıları aman ha sakın hesaplarınızı alacaklar sakın diye başlayacaklar yazmaya, bunlara kendimi anlatamam ve bu da benim morelimi bozar....link var mı deneyelim ?