[Istek] RadyoTürk Mod Versionu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GS3301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GS3301

Üye
Puan 5
Çözümler 0
@GS3301
Merhaba Arkadaslar,

Bu uygulamayi
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Modlayacak birini ariyorum

bir tavsiye de benden
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

(play storeden kalkmış)

yayını geri alma özelliği ve ara belleğe alma özelliği çok çok iyi, uzun yolda tünellerden giderken yayını bir kaç dk geri alıyorum takılma donma olmuyor :)

Ekli dosyalar

Forumun kalitesi ortada , çok iyi insanlar var içimizde, hepinize iyi forumlar ;)

Güzel radyolar, listeme dahil ettim, modlayan arkadaşlara teşekkürler. Benim favorim tune-in ama VPN siz çalışmıyor malesef1000133652.png
Resimdeki wavelet i de @tekkan paylaşmıştı, sesi ayrı bir boyuta taşıyor Bluetooth hoparlörde ve kulaklıkta

Son düzenleme:
Bu uygulamayı sistem uygulaması olarak gördü benim mi stick. Dolayısıyla ana ekrana kısayol atamıyorum. Bir çözümü var mıdır

Bu uygulamayı sistem uygulaması olarak gördü benim mi stick. Dolayısıyla ana ekrana kısayol atamıyorum. Bir çözümü var mıdır
Radiogo uygulaması kullanabilirsiniz markette var

Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar?
Teşekkürler

Bu reklamlardan kurtulmak, bir de istediğim özellikler her uygulamada olmadığı için kendi radyo uygulamamı kendim yaptım, istediğim özellikler ekledim, tavsiye ederim, yapay zeka ile side istediğiniz görünümde ve özelliklere sahip bir uygulama yapabilirsiniz..1790151372943.png

link var mı deneyelim ?
paylaşmıyorum, çok ileri geri konuşan oluyor, apk olduğu için telefonda Google Play Protekte virüs taraması yapılıyor, hal böyle olunca bazıları aman ha sakın hesaplarınızı alacaklar sakın diye başlayacaklar yazmaya, bunlara kendimi anlatamam ve bu da benim morelimi bozar....

Geri