TV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.Uygulamaya Kucuk bir Guncelleme geldi M3u Player kismina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.Uygulamaya Kucuk bir Guncelleme geldi M3u Player kismina
TV boxta indirme yapabilen bir browser var mı? Evet ise güncellemeyi o tarayıcı üzerinden yapınız olmadı TV Box a Downloader indiriniz ve o browser a kısa URL Yi yazınız en güncel sürüm inecektirTV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.
O normal birşey virüs yok uygulama da birde Windows da çalışır mı bilmiyorum uygulamayı Telefon ve TV için yaptımHocam eline sağlık fakat indirmek istediğimde Windows defender virüs uyarısı veriyor.
Uygulama Windows onaylı olmadığı için büyük ihtimalle uyarı veriyor sonuçta Play Store veya Windows Store da yok uygulama başta yazdığım gibi Chatgpt yardımı ile kodular üzerinden yaptım uygulamayı içinde zararlı hiçbir şey yok isterseniz size uygulamanın aia dosyasını verebilirim böylece kendiniz kodular üzerinden açıp uygulamanın içinde neler var nasıl yapmışım görebilirsinizHocam eline sağlık fakat indirmek istediğimde Windows defender virüs uyarısı veriyor.
Hocam ellerine emeğine sağlık. makinamda bluestack kurulu o sebeple windows üzerinden indirip bluestack ta denemek istemiştim. Ben sana inanıyorum , burada herkes elinden geldiğinde birşeyler üretmeye çalışıyor. Ne mutlu üretip bir kazanç beklentisi olmadan paylaşım yapanlara. uygulamayı merak ettim o sebeple denemek istedim. sağolasın emeklerine sağlıkUygulama Windows onaylı olmadığı için büyük ihtimalle uyarı veriyor sonuçta Play Store veya Windows Store da yok uygulama başta yazdığım gibi Chatgpt yardımı ile kodular üzerinden yaptım uygulamayı içinde zararlı hiçbir şey yok isterseniz size uygulamanın aia dosyasını verebilirim böylece kendiniz kodular üzerinden açıp uygulamanın içinde neler var nasıl yapmışım görebilirsiniz
Hocam ellerine emeğine sağlık. makinamda bluestack kurulu o sebeple windows üzerinden indirip bluestack ta denemek istemiştim. Ben sana inanıyorum , burada herkes elinden geldiğinde birşeyler üretmeye çalışıyor. Ne mutlu üretip bir kazanç beklentisi olmadan paylaşım yapanlara. uygulamayı merak ettim o sebeple denemek istedim. sağolasın emeklerine sağlık
M3u Player kismina guncelleme gelmeyecek yapmak istedigim seyi maalesef yapamadimMerhabalar önümüzdeki 1 hafta içinde M3u Player kısmına ve film dizi kısımlarına düzenleme gelecek (bu kısımların daha stabil çalışması için birşeyler yapmaya çalışıyorum)
Birde ekleyebilir isem Birtane alternatif film kısmı eklenecek
guncelemeyi indirmek icin ilk mesaja bakiniz veya uygulama uzerinden guncelleyinEklenenler:
-Film M3u VLC
Buradan @powerboard un Film M3u sunu VLC Uzerinden izleyebilirsiniz
Duzeltmeler:
- Dizi M3u VLC
Buradan @Zerk adli Arkadasin Dizi M3u sunu VLC uzerinden izleyebilirsiniz Artik @Zerk dizi M3u sunu sadece VLC uzerinden izleyebilirsiniz diger turlu uygulama cokebiliyordu
- M3u Player
- burasi Xstream M3u larini desteklmez uygulama coker ekler iseniz
- Bu kismi bu forumdaki Liste yapan kisilerin listelerini ekleyip kullanabilirsiniz veya xstream M3u lari alip icerigini 5.000 (Tahmini) icerigin altinda tutarak ekleyebilirsiniz
- Uygulama 10.000 icerik destekler demistim test ettim ve hyr sadece tahmini 5.000 icerik destekliyor
- 1.000 den fazla icerik varsa Listenizde listenin acilmasi uzun surebilir
VLC kullanmayi sevmiyor iseniz onun yerine Lokke Browser kullanabilirsinizMerhabalar
Chatgpt yardimi ile kendi capimca Kodular uzerinden bir uygulama olusturdum, yaptigim Uygulamayi sizlerle paylasmak istiyorum.
Uygulama Ozelikleri
yaptigim uygulama basit bir sekilde olusturulmus bir uygulamadir icinde Canli yayinlari, Film ve Dizi izleyebilirsiniz
- Canli TV
benim kendi M3u mu iceren kisimdir buradan benim M3u mu kullanarak Televizyon izleyebilirsiniz
Istek Kanallar veye Calismayan Kanallar icin:
İstek - IPTVSevenler M3u (Istek)
- M3u Player
buraya Kendi M3u listelerinizi ekleyebilirsiniz ve kullanabilirsiniz.
5.000 Tane icerige kadar destekliyor.
Icerik sayisina gore liste Yavas acilabilir.
Xstream olan M3u lar sadece Alternatif Player uzerinden Izlenebilir
-Film M3u VLC/Lokke
Buradan @powerboard un Film M3u sunu VLC Uzerinden izleyebilirsiniz
- Film Alternatif M3u (Gec acilir)
Buradan @Zerk adli arkadasin Film M3u sunu izleyebilirsiniz
- Dizi M3u VLC/Lokke
Buradan @Zerk adli Arkadasin Dizi M3u sunu VLC uzerinden izleyebilirsiniz
- Uygulama da kismen Kumanda destegi var
Buraya Uygulama ile ilgili geri donusler yapabilirsiniz
Uygulamaya eklenecekler (Yapabilirsem)
- Eklenecek birsey kalmadi isteklerinizi yazin bende ekleyeyim
Uygulama indirme linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kisa Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kral Kolay Gelsinde Bu kaynaklarla yol yürümen biraz zor olmazmı? Yani lig maçları da yakın 2 kişi izlerse birinde hep donucak yayınlar bunun hakkında bir görüşün varmıdır ileride herhangi bir sıkıntıya düşme sonraUygulama tekrardan guncellendi
Kaynaklara bakarım ileriki zamanlarda daha iyi kaynak bulduğum zaman eklerim m3u mu daha da genişletmeyi düşünüyorum zaten özelikle mor 1 i ondan sonra duruma göre bakarım artıkKral Kolay Gelsinde Bu kaynaklarla yol yürümen biraz zor olmazmı? Yani lig maçları da yakın 2 kişi izlerse birinde hep donucak yayınlar bunun hakkında bir görüşün varmıdır ileride herhangi bir sıkıntıya düşme sonra
Bu yaptığım uygulama bir denem uygulaması aslında eğer çok fazla ilgi gelmez ise projeyi iptal etmeyi düşünüyorum ve eskisi gibi sadece m3u yapmayı düşünüyorumKaynaklara bakarım ileriki zamanlarda daha iyi kaynak bulduğum zaman eklerim m3u mu daha da genişletmeyi düşünüyorum zaten özelikle mor 1 i ondan sonra duruma göre bakarım artık![]()
m3u Listeniz çok güzeldi, yıl içinde bolca kullandım. Umarım ligler başlayınca devam edersiniz. APK uygulamanız da güzel ancak m3u'yu pc, android olmayan tv gibi yerlerde de kullanabildiğimiz için daha kolay oluyordu açıkçası. Her halükarda emeğinize sağlık.Bu yaptığım uygulama bir denem uygulaması aslında eğer çok fazla ilgi gelmez ise projeyi iptal etmeyi düşünüyorum ve eskisi gibi sadece m3u yapmayı düşünüyorum
Biliyorum senin eski listeleri sende istersen hf proxy kullan kaynaklarını uygulamaya göm en mantıklısı o olur hem daha kolay ve daha rahat istersende sunucu al ilgi görürse uygulamanBu yaptığım uygulama bir denem uygulaması aslında eğer çok fazla ilgi gelmez ise projeyi iptal etmeyi düşünüyorum ve eskisi gibi sadece m3u yapmayı düşünüyorum
Doğru diyorsunuz uygulamayı da aslında TV box da kullanabilirsiniz size gerekenler:m3u Listeniz çok güzeldi, yıl içinde bolca kullandım. Umarım ligler başlayınca devam edersiniz. APK uygulamanız da güzel ancak m3u'yu pc, android olmayan tv gibi yerlerde de kullanabildiğimiz için daha kolay oluyordu açıkçası. Her halükarda emeğinize sağlık.
Sunucu almayı düşünüyorum Proxy kullanabilirim @Latte Abi birkaç Kanal (mor) ayarlamak istiyor idi benim içinBiliyorum senin eski listeleri sende istersen hf proxy kullan kaynaklarını uygulamaya göm en mantıklısı o olur hem daha kolay ve daha rahat istersende sunucu al ilgi görürse uygulaman