TV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.Uygulamaya Kucuk bir Guncelleme geldi M3u Player kismina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.Uygulamaya Kucuk bir Guncelleme geldi M3u Player kismina
TV boxta indirme yapabilen bir browser var mı? Evet ise güncellemeyi o tarayıcı üzerinden yapınız olmadı TV Box a Downloader indiriniz ve o browser a kısa URL Yi yazınız en güncel sürüm inecektirTV boxta guncelleme yap dediğimde beyaz sayfa çıkıyor o şekilde donup kalıyor,güncelleme yapmıyor.
O normal birşey virüs yok uygulama da birde Windows da çalışır mı bilmiyorum uygulamayı Telefon ve TV için yaptımHocam eline sağlık fakat indirmek istediğimde Windows defender virüs uyarısı veriyor.
Uygulama Windows onaylı olmadığı için büyük ihtimalle uyarı veriyor sonuçta Play Store veya Windows Store da yok uygulama başta yazdığım gibi Chatgpt yardımı ile kodular üzerinden yaptım uygulamayı içinde zararlı hiçbir şey yok isterseniz size uygulamanın aia dosyasını verebilirim böylece kendiniz kodular üzerinden açıp uygulamanın içinde neler var nasıl yapmışım görebilirsinizHocam eline sağlık fakat indirmek istediğimde Windows defender virüs uyarısı veriyor.
Hocam ellerine emeğine sağlık. makinamda bluestack kurulu o sebeple windows üzerinden indirip bluestack ta denemek istemiştim. Ben sana inanıyorum , burada herkes elinden geldiğinde birşeyler üretmeye çalışıyor. Ne mutlu üretip bir kazanç beklentisi olmadan paylaşım yapanlara. uygulamayı merak ettim o sebeple denemek istedim. sağolasın emeklerine sağlıkUygulama Windows onaylı olmadığı için büyük ihtimalle uyarı veriyor sonuçta Play Store veya Windows Store da yok uygulama başta yazdığım gibi Chatgpt yardımı ile kodular üzerinden yaptım uygulamayı içinde zararlı hiçbir şey yok isterseniz size uygulamanın aia dosyasını verebilirim böylece kendiniz kodular üzerinden açıp uygulamanın içinde neler var nasıl yapmışım görebilirsiniz
Hocam ellerine emeğine sağlık. makinamda bluestack kurulu o sebeple windows üzerinden indirip bluestack ta denemek istemiştim. Ben sana inanıyorum , burada herkes elinden geldiğinde birşeyler üretmeye çalışıyor. Ne mutlu üretip bir kazanç beklentisi olmadan paylaşım yapanlara. uygulamayı merak ettim o sebeple denemek istedim. sağolasın emeklerine sağlık