Memetcandal
Müdavim
Bu konudaki mesajların çoğu eski... Şuanda uygulama yok ortada. En azından çalışan bir uygulama yok (uygulamayı öldürürüm çünkü. Yeni fikirler oluşturdum kafamda ve onları hayata geçirmeye çalışıyorum uygulamayı testleri geçerse haftaya Pazar en geç yayınlayacağımKardeşim oncelikle emegine yuregine saglik paylasmayabilirdin bu gibi seyler gercekten emek istiyor sonsuz tesekkurler bir sorum olucakti sinetech you tube linki indirip tv ye kurdum yorumlarda okudum dropbox kaynakli oldugunu calistiramadim acilmadi beta3 fala yayinlamissin simdi ben bunu nasil yapicam dun o beta3 linkini indirdim metin belgesi gibi cikti nasil olucak yada baska bir link paylasicakmisinizmusait olunca aciklarsaniz sevinirim belkide benmi yanlis bir yerde yapiyorum acaba
Yani Ortadq uygulama Yok gibi birşey
canlı ve film Player daha iyi hale getirmeye çalışıyorum birde otomatik güncelleme eklemeyi düşünüyorum (yapabilirmiyim emin değilim) yeni versiyonu yani Version 2 haftaya Pazar en geç yayınlayacağım ve orada da sorun yaşarsam aklımda son bir tane Fikir daha var onu deneyeceğim hiç olmadı Claude ve Gemini dan bu konuda yardım alacağım