IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Kardeşim oncelikle emegine yuregine saglik paylasmayabilirdin bu gibi seyler gercekten emek istiyor sonsuz tesekkurler bir sorum olucakti sinetech you tube linki indirip tv ye kurdum yorumlarda okudum dropbox kaynakli oldugunu calistiramadim acilmadi beta3 fala yayinlamissin simdi ben bunu nasil yapicam dun o beta3 linkini indirdim metin belgesi gibi cikti nasil olucak yada baska bir link paylasicakmisinizmusait olunca aciklarsaniz sevinirim belkide benmi yanlis bir yerde yapiyorum acaba
Bu konudaki mesajların çoğu eski... Şuanda uygulama yok ortada. En azından çalışan bir uygulama yok (uygulamayı öldürürüm çünkü. Yeni fikirler oluşturdum kafamda ve onları hayata geçirmeye çalışıyorum uygulamayı testleri geçerse haftaya Pazar en geç yayınlayacağım

Yani Ortadq uygulama Yok gibi birşey

canlı ve film Player daha iyi hale getirmeye çalışıyorum birde otomatik güncelleme eklemeyi düşünüyorum (yapabilirmiyim emin değilim) yeni versiyonu yani Version 2 haftaya Pazar en geç yayınlayacağım ve orada da sorun yaşarsam aklımda son bir tane Fikir daha var onu deneyeceğim hiç olmadı Claude ve Gemini dan bu konuda yardım alacağım

Film ve Dizi Player da geri Gitme hatasi Duzeltildi...

Yapilacaklar:
Canli TV Player daha Stabil hale Getirilecek, Film ve Dizi Player daha Stabil hale getirilecek

Testler yapilacak ve hersey Guzel calisirsa en gec 07.06.2026 da Uygulamayi Cikratmayi Planliyorum
Arkadaşlar @druss sağolsun uygulama da değiştirmem gereken birşey olduğunu fark ettim o yüzden belki biraz daha geç çıkartabilirim uygulamayı ama en geç 14.06.2026 da çıkacak (büyük ihtimalle yetişir ama belli olmaz haber vereyim dedim)

GitHub çökmesin diye bir önlem aldım gördüğüm kadarıyla çalışıyor (asıl sonuç uygulama yayınlandıktan sonra belli olacaktır)

Canlı TV Player üzerinde şuanda çalışıyorum işim bittikten sonra hem daha fazla içerik açabilecek hem daha stabil çalışacak (en azından hedefim bu yönde)

Ben bunları televizoda izliyorum, zaten fanatikplay m3u sunu kullanıyorsun , patron kardeşin urlsini almışsın , urlleri toplayıp aynı yayınları servis ediyorsun, gereksiz başarısız, kendi ürettigin birşey yok
adam bein sports gibi bir kanal mi cikaracak sifirdan onlarda ona bakiyorsan film sitelerinden cekiyorlar emek önemli olan

GitHub çökmesin diye bir önlem aldım gördüğüm kadarıyla çalışıyor (asıl sonuç uygulama yayınlandıktan sonra belli olacaktır)

Canlı TV Player üzerinde şuanda çalışıyorum işim bittikten sonra hem daha fazla içerik açabilecek hem daha stabil çalışacak (en azından hedefim bu yönde)
Evet uygulama da bir sorunun daha keşfettim dehşet bir derece chache birikiyor onu da çözmem gerekecek 🥲

Film ve Dizi Player komple hazır

Şuanda canlı TV deki birkaç sorunu çözmeye çalışıyorum ondan sonra chache problemini çözeceğim ve en son olarak sizle uygulamayı paylaşacağım :)

Film ve Dizi Player komple hazır

Şuanda canlı TV deki birkaç sorunu çözmeye çalışıyorum ondan sonra chache problemini çözeceğim ve en son olarak sizle uygulamayı paylaşacağım :)
Engel durumum var bana özelden mesaj olarak gönderebilir misin çıkınca hayırlı olsun şimdiden

Merhabalar Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi gemini yardımı ile Kodular üzerinden IPTVSevenler adlı bir uygulama geliştirmekteyim

Şuanda Proje Devam ediyor bitince aşağıya indirme Dosyası veya URL eklenecektir

Proje daha bitmedi Abi yapım aşamasında konuyu sadece bildirim olarak kullanıyorum şuanda uygulama da hangi aşamada yım görün diye açtım
Gemini ile çok uğraşırsın Codex kullan. Sen geminiye kodu yazacaksın gemini bakıp sana gönderecek falan uzun iş, Codex direkt senin bilgisayara girip senin yerine herşeyi halleder.

Gemini ile çok uğraşırsın Codex kullan. Sen geminiye kodu yazacaksın gemini bakıp sana gönderecek falan uzun iş, Codex direkt senin bilgisayara girip senin yerine herşeyi halleder.
Deneyelim bakalım

Uygulamada yine geriye gitme ile ilgili bir sorun oluştu kafayı yiyeceğim bir türlü sebebini bulamıyorum...

Uygulamada yine geriye gitme ile ilgili bir sorun oluştu kafayı yiyeceğim bir türlü sebebini bulamıyorum...
Bu durum nedense sadece benim telefonumda olan bir durum TV ve PC de emülatör üzerinde bir problem yok

Deneyelim bakalım
Selam kolay gelsin ..
ben 6 aydır uğraştıgım projemi bitirdim deneme yanılma yöntemi ile.
sana tavsiyem 2 uygulama var
Cursor ve Trea ai
tabi ücretli versiyon kullanmalısın projen yarım kalır.
daha detaylı bilgi sitersen yardımcı olurum

Merhaba arkadaşlar zor bir dönem den geçiyorum önümüzdeki 2/3 hafta boyunca uygulama ile ilgili çok birşey yapamayacağım tadım tuzum yok dediğim gibi zor bir süreçten geçiyorum... Uygulamayı haftaya çıkartacağım söz verdiğim gibi ama eksikleri ve hataları şimdilik birşey yapamayacağım

Herkese iyi günler dilerim

Merhaba arkadaşlar zor bir dönem den geçiyorum önümüzdeki 2/3 hafta boyunca uygulama ile ilgili çok birşey yapamayacağım tadım tuzum yok dediğim gibi zor bir süreçten geçiyorum... Uygulamayı haftaya çıkartacağım söz verdiğim gibi ama eksikleri ve hataları şimdilik birşey yapamayacağım

Canın sağolsun üstad

zor günleri en kısa zamanda atlatman dileğiyle canın sağolsun ben kendi adıma söyleyim acelem yok sen uygun gördüğün zaman paylaş uygulamanı

Umarım zorluklar tez zamanda geçer bir yardım olursa memnuniyetle hocam.
Gördüğün gibi uygulama konusuna girmiyorum bile ne zaman bitmesi gerekiyorsa biter takılma bence

Uygulama yetismeyecek özel sebeplerden dolayı bu ayın sonuna doğru çıkarmaya çalışacağım

Geri