IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Design olarak değişikliğe gidildi

Listelerin hepsi Dropbox dan GitHub a taşındı

Film ve dizi Player daha stabil bir sunucuya alındı (claudflare den GitHub a taşındı)

Canlı TV biraz daha stabil hale getirildi (daha stabil hale gelecek inşallah biraz vakite ihtiyacım var)

Diziverse dizi kaldırıldı (çalışmıyor maalesef)

2 ayrı canlı TV listesi eklendi (Rec TV ve izleGo TV)

Jetfilm eklendi

Yapılacaklar:
Canlı TV Player daha stabil hale getirilecek, Film ve dizi Player daha iyi hale getirilecek, Kanallar sayfası logolar daha büyük hale getirilecek + basılı tutarak uygulamanın Player yerine alternatif bir Player direk kullanılabilecek (yapabilirsem) bu sayede uygulama içindeki Player bozulsa bile alternatif Player üzerinden içerikleri izlemeye devam edebilirsini son olarak başka bir film listesi daha eklenecek (hangi site veya liste olacağına dair bir karar vermedim)
Üstadım kolay gelsin galiba tam anlamıyla daha bitmedi işin gücün rast gelsin...

Üstadım kolay gelsin galiba tam anlamıyla daha bitmedi işin gücün rast gelsin...
Yok bitmedi ama bitecek insallah elimden geldigince hizli bir sekilde calismay calisiyorum ve Uygulamayi Guzel Cikartmak istiyorum

Film ve dizi Player daha stabil bir sunucuya alındı (claudflare den GitHub a taşındı)

Canlı TV biraz daha stabil hale getirildi (daha stabil hale gelecek inşallah biraz vakite ihtiyacım var)

Jetfilm eklendi

Yapılacaklar:
Canlı TV Player daha stabil hale getirilecek, Film ve dizi Player daha iyi hale getirilecek, Kanallar sayfası logolar daha büyük hale getirilecek + basılı tutarak uygulamanın Player yerine alternatif bir Player direk kullanılabilecek (yapabilirsem) bu sayede uygulama içindeki Player bozulsa bile alternatif Player üzerinden içerikleri izlemeye devam edebilirsini son olarak başka bir film listesi daha eklenecek (hangi site veya liste olacağına dair bir karar vermedim)
Kanallar Sayfasi Guncellendi Logolar daha Buyuk hale Getirlidi ve icerige Basili Tutunca Alternatif Player ile izleme eklendi (Bu sayede Uygulamanin Player cokse bile Duzelmesini beklemeden istediginiz baska bir Player ile istediginiz icerigi izlemeye devam edebilirsiniz)

Yapilacaklar:
Canli TV Player daha Stabil hale Getirilecek, Film ve Dizi Player daha Stabil hale getirilecek, Baska bir Film Sitesi/Listesi daha Eklenecek daha hala Karar Vermedim ama @patr0n abimin Icerik cekmesi ile icerikleri cekecegim yani ordaki sitelerden biri Olacak :)

Ölü açılmıyor

Ölü açılmıyor
Evet hemen size aşağıya birkaç mesaj bırakıyorum neden şuan çalışmadığını o zaman anlarsınız....
Arkadaşlar uygulama tekrardan bozuldu Dropbox dan dolayı 🙄 en yakın zamanda güncelleme ile GitHub sistemine geçilecek bilginize

Hepinizden özür dilerim
Birde düzgün çalışsa 10 numara 5 Yıldız dediğiniz gibi (tabiki biraz abartarak söylüyorum eksikleri elbette var). Şuanda dediğim gibi Dropbox dan dolayı sorun yaşıyorum, güncelleme ile düzelteceğim ama her şeyi çözmem ve güncelleme göndermem biraz sürebilir... O zamana kadar lütfen bu şekilde idare edin. Eksiklerimi kapatmaya çalışacağım.

Benden 100% çalışan, her zaman mükemmel çalışan bir uygulama beklemeyin lütfen. Benim ilk mesajda bahsettiğim gibi programlama ile ilgili çok bir fikrim yok artı herşeyi bedava sunucularda yapıyorum (tabi buda bazı limitleri yanında getiriyor) ama yinede en iyi bedava sunucuları seçip, olabildiğince bir stabil birşey yapmayı çalışıyorum.

Hepsini yapmak da bu yüzden uzun sürüyor ama ona karşılık uygulama da hiç reklam çıkmayacak şekilde ayarladım

Herkese iyi forumlar dilerim 🫡
Uygulamayi Tamamen Oldurdum suandan Guncelleme gelesiye kadar bazi Seyler hic Kimsede Calismayacak en yakin zamanda Guncelleme Getirecegim
Umarım bu mesajları okuduktan sonra uygulamanın neden çalışmadığını anlarsınız birde aşağıya şimdiye kadar yapılanların mesaj olarak bırakıyorum:

Jetfilm eklendi

Yapılacaklar:
Isim bitince buradan haber vereceğim takipte kalırsanız yakın zamanda çalışan versiyonu indirebilirsiniz

Bende yok izlego tv

Merhaba arkadaşlar maalesef bugün gözlüğüm kırıldı ve gözlüksüz birşey göremiyorum bu sebepten dolayı şimdilik uygulama geliştirmeye ara vereceğim...

Merhaba arkadaşlar maalesef bugün gözlüğüm kırıldı ve gözlüksüz birşey göremiyorum bu sebepten dolayı şimdilik uygulama geliştirmeye ara vereceğim...
Cana geleceğine mala gelsin, geçmiş olsun hocam sağlıcakla kalın.

Yeni Gozluk aldim ve Projeye devam ediyorum...

Suanda Film Player i daha cok icerigi acabilecek sekile getirmeye Calisiyorum...

Geri