IPTVSevenler Uygulamam (proje aşamasında)

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler hayırlı işler

Merhabalar Arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi gemini ve Claude yardımı ile Kodular üzerinden IPTVSevenler adlı bir uygulama geliştirdim Uygulama Icergi: Canli TV, IPTV, Film ve Dizi Izletmek Daha Fazla Bilgiyi ve Uygulama Goruntulerini Asagida Bulabilirsiniz 🫡

Uygulamayı Smart TV de görmek için bir Launcher kullanmanız gerekiyor

Cihaz Minimum Ram: 1,5Gb
Cihaz Tavsiye Ram: 2Gb

Güncel durum:

- Uygulamanın Ilk sayfası çalışıyor
- Görevi: Size 4 tane Mod sunmak (Canlı TV, IPTV, Film veya Dizi izlemek)

Ekli dosyayı görüntüle 24483

IPTV Manager
Gorevi:

Kendi Listenizi Eklemeyi mumkun Kilmak
Fonksiyonlari:
- Kaydet Butonu m3u listenizi kaydeder
- Listedeki Listenize basili tutarak listeden Silebilirsiniz

Screenshot 2026-03-27 214009.png

Screenshot 2026-03-27 214028.png

Screenshot 2026-03-27 214144.png

Screenshot 2026-03-27 214213.png

Screenshot 2026-03-27 214223.png

- Kategori sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda göre size o Modun M3U indirip Kategorilerini filtrelemek ve size seçenek olarak sunmak

Canli TV Kategorileri:
Ekli dosyayı görüntüle 20087

IPTVM3u Kategorileri
Screenshot 2026-03-27 214726.png

Film Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214740.png

Dizi Kategorileri:
Screenshot 2026-03-27 214751.png

- Kanallar Sayfası Çalışıyor
- Görevi: Seçtiğiniz Moda ve Kategoriye Göre size o Kategoriye ait Içerikleri Göstermek

Ekli dosyayı görüntüle 24485

Ekli dosyayı görüntüle 24486

Canli TV Player
Gorevi:

Size Istediginiz Kanali/Filmi Gostermek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme
- ⬅️Geri Tusu Ile Kategori/Kanalar Menusu Acip Kapama
- Kanallar ve Kategori Butonlari ileKanal veya Kategori degistirme
- 📺Alternatif Player📺 tusu ile size Baska Bir Player Kullanma imkani Vermek

Ekli dosyayı görüntüle 24487

Ekli dosyayı görüntüle 24488

Ekli dosyayı görüntüle 24490

IPTV Player
Gorevi:

Sizin Kendi M3u Listenizdeki Icerigi size acip Izletmek
Fonksiyonlari:
- 👆Yukari ve 👇Asagi tuslari IleKanal Degistirme
- ⬅️Geri Tusu veya 🆗Orta Tus ile Menu Acilir
- Cikan menu Uzerinden Kategori veya Kanal Degistirebilirsiniz, Harici Player yani Alternatif Player Kullanabilirsiniz veya bir Onceki Ekrana geri Donebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 24500

Ekli dosyayı görüntüle 24501

Film ve Dizi Player
Gorevi:

Size istediginiz Filmi veya Diziyi acma
Fonksiyonlari:
- Isterseniz Kaldiginiz yerden Izleme Fonksiyonu (Her 5 Dk bi Pozisyonu kaydeder)
- 👆Yukari ve 👇Asagi Tuslari ile ses artirma/Kisma Fonksiyonu
- ⬅️ sol ve ➡️ Sag Tuslari ile Filmi/Diziyi 10 Saniye Ileri veya geriye sarabilirsiniz
- 🆗 ok tusu yani Orta tus ile Butonlari aktif edebilirsiniz
- ⏸️durdurma veya ▶️ Baslatma tusu ile Film/Dizi yi Dondurma veya Baslatma
- ⏪geri sarma ile 10 saniye geri sarma ⏩ileri sarma ile 10 Saniye ileri Sarma
- 🗨️ Altyazi Butonu ile Alt Yazi Acip Kapama Fonkiyonu
- 🔊 Ses Butonu Ile Video Sesini degistirme
- 🎬 kalite Butonu Ile Filmin/Dizinin Goruntu Kalitesini Degistirme
- 📺Alternatif Player ile Filmi veya Dizi yi Baska Player ile Acma
- ⬅️ geri Tusu ile Geri Gidebilirsiniz

Screenshot 2026-03-27 222003.png

Screenshot 2026-03-27 222015.png

Screenshot 2026-03-27 222031.png

Screenshot 2026-03-27 222048.png

Screenshot 2026-03-27 222103.png

Screenshot 2026-03-27 222112.png

Screenshot 2026-03-27 222125.png

Screenshot 2026-03-27 222135.png

Screenshot 2026-03-27 222143.png

Screenshot 2026-03-27 222155.png

Screenshot 2026-03-27 222205.png

Screenshot 2026-03-27 222215.png

Screenshot 2026-03-27 222224.png

Screenshot 2026-03-27 222249.png

Screenshot 2026-03-27 222258.png

Baska bir Film:
Screenshot 2026-03-27 222412.png

Screenshot 2026-03-27 222427.png

Screenshot 2026-03-27 222535.png

Screenshot 2026-03-27 222542.png

Screenshot 2026-03-27 223743.png

Screenshot 2026-03-27 224015.png

Screenshot 2026-03-27 224040.png

Screenshot 2026-03-27 224056.png

Screenshot 2026-03-27 224105.png

Full Versiyon Indirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Alternatif indirme linki:

Full Versiyon Indirme Linki Kisa:
Eline sağlık hocam güzel bir uygulama.

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 🫡

Umarım bir daha bir sorun çıkmaz yakında bir güncelleme getireceğim içerik olarak jetfilm i ekleyeceğim bir de alternatif bir canlı TV listesi eklerim güzel bir liste bulabilirsem

Birde film ve dizi Player ı başka bir sunucuya aldım o sunucu daha stabil çalışacak inşallah o da güncelleme ile gelecek 🫡

m3u linkleri paylışacak mı? emeğine sağlık

Abi filimler açılmıyor abi
Açılıyor şuanda sunucu limiti asıldığı için uygulamanın Player çalışmıyor bin bilgisini vermiştim bugün

Alternatif Player üzerinden istediğiniz Player ile açabilirsiniz Filmleri

Bu durum güncelleme ile düzelecek inşallah aşağıdan detaylı mesaja ulaşabilirsiniz
Arkadaslar Onumuzdeki 1-2 gun Boyunca Film ve Dizi Player Stabil calismaya bilir bir kac sey deniyorum bu sayede uzun vadede daha Stabil calisacak Insallah

m3u linkleri paylışacak mı? emeğine sağlık
Demek istediğinizi anlamadım?

Burada M3U paylaşımı yapılmıyor uygulama paylaştım onun içinde bir çok içerik var istediğinizi izleyebilirsiniz + IPTV sistemi üzerinden istediğiniz M3U linkini uygulamaya ekleyip kullanabilirsiniz (televizo kadar stabil çalışmıyor)

Amacım bu uygulama ile hepsi bir arada bir paket sunmak (diğer uygulamalar rakip değil alternatif olmak) ortaya da güzel bir içerik çıktı çok şükür (bir kaç problem var onları da düzelteceğim inşallah)

Demek istediğinizi anlamadım?

Burada M3U paylaşımı yapılmıyor uygulama paylaştım onun içinde bir çok içerik var istediğinizi izleyebilirsiniz + IPTV sistemi üzerinden istediğiniz M3U linkini uygulamaya ekleyip kullanabilirsiniz (televizo kadar stabil çalışmıyor)

Amacım bu uygulama ile hepsi bir arada bir paket sunmak (diğer uygulamalar rakip değil alternatif olmak) ortaya da güzel bir içerik çıktı çok şükür (bir kaç problem var onları da düzelteceğim inşallah)
teşekkürler

Arkadaşlar uygulama tekrardan bozuldu Dropbox dan dolayı 🙄 en yakın zamanda güncelleme ile GitHub sistemine geçilecek bilginize

Hepinizden özür dilerim

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 🫡

Umarım bir daha bir sorun çıkmaz yakında bir güncelleme getireceğim içerik olarak jetfilm i ekleyeceğim bir de alternatif bir canlı TV listesi eklerim güzel bir liste bulabilirsem

Birde film ve dizi Player ı başka bir sunucuya aldım o sunucu daha stabil çalışacak inşallah o da güncelleme ile gelecek 🫡
harika paylaşım emeğinize sağlık.Destek hep destek

harika paylaşım emeğinize sağlık.Destek hep destek
Birde düzgün çalışsa 10 numara 5 Yıldız dediğiniz gibi (tabiki biraz abartarak söylüyorum eksikleri elbette var). Şuanda dediğim gibi Dropbox dan dolayı sorun yaşıyorum, güncelleme ile düzelteceğim ama her şeyi çözmem ve güncelleme göndermem biraz sürebilir... O zamana kadar lütfen bu şekilde idare edin. Eksiklerimi kapatmaya çalışacağım.

Benden 100% çalışan, her zaman mükemmel çalışan bir uygulama beklemeyin lütfen. Benim ilk mesajda bahsettiğim gibi programlama ile ilgili çok bir fikrim yok artı herşeyi bedava sunucularda yapıyorum (tabi buda bazı limitleri yanında getiriyor) ama yinede en iyi bedava sunucuları seçip, olabildiğince bir stabil birşey yapmayı çalışıyorum.

Hepsini yapmak da bu yüzden uzun sürüyor ama ona karşılık uygulama da hiç reklam çıkmayacak şekilde ayarladım

Herkese iyi forumlar dilerim 🫡

Birde düzgün çalışsa 10 numara 5 Yıldız dediğiniz gibi (tabiki biraz abartarak söylüyorum eksikleri elbette var). Şuanda dediğim gibi Dropbox dan dolayı sorun yaşıyorum, güncelleme ile düzelteceğim ama her şeyi çözmem ve güncelleme göndermem biraz sürebilir... O zamana kadar lütfen bu şekilde idare edin. Eksiklerimi kapatmaya çalışacağım.

Benden 100% çalışan, her zaman mükemmel çalışan bir uygulama beklemeyin lütfen. Benim ilk mesajda bahsettiğim gibi programlama ile ilgili çok bir fikrim yok artı herşeyi bedava sunucularda yapıyorum (tabi buda bazı limitleri yanında getiriyor) ama yinede en iyi bedava sunucuları seçip, olabildiğince bir stabil birşey yapmayı çalışıyorum.

Hepsini yapmak da bu yüzden uzun sürüyor ama ona karşılık uygulama da hiç reklam çıkmayacak şekilde ayarladım

Herkese iyi forumlar dilerim 🫡
Güzel çalışma bu uygulamayı Samsung tizen TV de deneğimlemek istiyorum nasıl yapabilirim...a

Güzel çalışma bu uygulamayı Samsung tizen TV de deneğimlemek istiyorum nasıl yapabilirim...a
TV Android mi? Ve şuanda indirseniz bile çalışmayacak uygulama sunucu daha doğrusu Dropbox erişime kapadı kendini güncellemeyi beklemenizi öneririm

TV Android mi? Ve şuanda indirseniz bile çalışmayacak uygulama sunucu daha doğrusu Dropbox erişime kapadı kendini güncellemeyi beklemenizi öneririm
TV box kullanıyorum teşekkür ederim sağolun...

TV box kullanıyorum teşekkür ederim sağolun...
Alternatif URL ile şuan ki versiyonu indirebilirsiniz diğerleri şuanda Dropbox dan dolayı çalışmıyor

Ondan sonra uygulamayı görebilmek için play Store dan yani marketten herhangi bir Launcher indirmeniz gerekiyor ondan sonra uygulamayı görebilirsiniz

Vaktim olduğunda görselli anlatım atarım 🫡

Alternatif URL ile şuan ki versiyonu indirebilirsiniz diğerleri şuanda Dropbox dan dolayı çalışmıyor

Ondan sonra uygulamayı görebilmek için play Store dan yani marketten herhangi bir Launcher indirmeniz gerekiyor ondan sonra uygulamayı görebilirsiniz

Vaktim olduğunda görselli anlatım atarım 🫡
Tamam projectivy launcher var şimdi anlaşıldı... 👍w

Uygulamayi Tamamen Oldurdum suandan Guncelleme gelesiye kadar bazi Seyler hic Kimsede Calismayacak en yakin zamanda Guncelleme Getirecegim

Design olarak değişikliğe gidildi

Listelerin hepsi Dropbox dan GitHub a taşındı

Film ve dizi Player daha stabil bir sunucuya alındı (claudflare den GitHub a taşındı)

Canlı TV biraz daha stabil hale getirildi (daha stabil hale gelecek inşallah biraz vakite ihtiyacım var)

Diziverse dizi kaldırıldı (çalışmıyor maalesef)

2 ayrı canlı TV listesi eklendi (Rec TV ve izleGo TV)

Jetfilm eklendi

Yapılacaklar:
Canlı TV Player daha stabil hale getirilecek, Film ve dizi Player daha iyi hale getirilecek, Kanallar sayfası logolar daha büyük hale getirilecek + basılı tutarak uygulamanın Player yerine alternatif bir Player direk kullanılabilecek (yapabilirsem) bu sayede uygulama içindeki Player bozulsa bile alternatif Player üzerinden içerikleri izlemeye devam edebilirsini son olarak başka bir film listesi daha eklenecek (hangi site veya liste olacağına dair bir karar vermedim)

Geri