Beko550101
Üye
- Konular
- 0
Konu ile alakaksız mesajlarınız nedeniyle uyarıldınız.
Artik trtspor mac vermicek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sanırım avrupa kupaları maçları trt1 trtspor trtspor yıldız ve hatta tabii kanallarında yayınlanacaktır diye tahmin ediyorum bilgi değil deneyim sadece konunun yerini değiştirirsen iyi olur hocamArtik trtspor mac vermicek mi
Hangi player bu APK varmıcalisiyor asagidaki fotoraf da gordugunuz gibi Bir suru alternatif var hepsini deneyiniz siradan
Ekli dosyayı görüntüle 11687
TelevizoHangi player bu APK varmı
Yaptım çok iyi tşk...Televizo
(Ekli resmi büyütüp bakınca görünüyor)
Televizo APK Google Play'de ve modlusu forumda var
Bein sinemalar bende açılmıyorMerhabalar Arkadaşlar,
Türkiye de açılmayan yani sizde açılmayan kanallar varmı? Varsa yazarsanız çok sevinirim. Onlara bir tane alternatif bulup eklemeye çalışırım
Birde maçtan sonra bir anket yapmayı düşünüyorum, Maç ile alakalı ona katılım gösterirseniz sevinirim
Iyi günler dilerim
Merhaba,Merhabalar Arkadaşlar,
Türkiye de açılmayan yani sizde açılmayan kanallar varmı? Varsa yazarsanız çok sevinirim. Onlara bir tane alternatif bulup eklemeye çalışırım
Birde maçtan sonra bir anket yapmayı düşünüyorum, Maç ile alakalı ona katılım gösterirseniz sevinirim
Iyi günler dilerim
Doğrudur kullandığım siteler genellikle kumar siteleri olduğu için tr de engelli olma ihtimali çok yüksek. saraydorf da sanırım VPN olmadan girilmiyor forumda da bulduğum ve izin verilen linkleri kullanıyorum ve son olarak xstream hesapları kullanıyorumMerhaba,
öncelikle emeklerine sağlık diyorum, sadece spor bölümünü kontrol ettim hemen hemen tamamı vpn ile çalışıyor, vpn' siz olarak 4-5 tane kanal çalışıyor. Vpn ile donma olmadan çok güzel izleniyor.
Bugün vaktim olursa ve alternatif bir link bulursam o kanallar a alternatif ekleyeyimBein sinemalar bende açılmıyor
Eline saglik cok guzel olmus mumkunse guncel alt yazili fimler yukleyebilirmisin tessekurMerhaba arkadaslar
bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir
IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim. Ister URL yi bir IPTV uygulamasına yazın isterseniz de aşağıda paylaştığım uygulama üzerinden izleyin
M3u uzun URL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
M3u kısaltılmış URL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari
Saygilarimla
Memetcandal
Evet öyle bir problem bende yaşadım bugün sebebini bilmiyorum maalesef başka bir kısaltma adresi ile sorunu çözdüm size hemen başka bir kısaltma linkini gönderiyorumBen Televizo yükledim ama m3u linklerini ekleyemedim bir turlu cihazıma. ne uzun vesiyon ne kısa versiyon.
Ben Televizo yükledim ama m3u linklerini ekleyemedim bir turlu cihazıma. ne uzun vesiyon ne kısa versiyon.
Mükemmel Çalışıyor Benim İçin Şuan Kalite Güzel İnşallah Maç Esnasında Kopma Donma YaşanmazZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu url yi deneyiniz şimdi denedim çalışıyor
Alt yazılı Film eklemeyi düşünmüyorum maalesef forumda var ama birkaç film M3u yapan kişiler mesela @powerboardEline saglik cok guzel olmus mumkunse guncel alt yazili fimler yukleyebilirmisin tessekur