Öneri IPTVSevenler M3u

Konu ile alakaksız mesajlarınız nedeniyle uyarıldınız.
Artik trtspor mac vermicek mi

Merhabalar Arkadaşlar,

Türkiye de açılmayan yani sizde açılmayan kanallar varmı? Varsa yazarsanız çok sevinirim. Onlara bir tane alternatif bulup eklemeye çalışırım

Birde maçtan sonra bir anket yapmayı düşünüyorum, Maç ile alakalı ona katılım gösterirseniz sevinirim

Iyi günler dilerim

Merhabalar Arkadaşlar,

Türkiye de açılmayan yani sizde açılmayan kanallar varmı? Varsa yazarsanız çok sevinirim. Onlara bir tane alternatif bulup eklemeye çalışırım

Birde maçtan sonra bir anket yapmayı düşünüyorum, Maç ile alakalı ona katılım gösterirseniz sevinirim

Iyi günler dilerim
Bein sinemalar bende açılmıyor

Merhabalar Arkadaşlar,

Iyi günler dilerim
Merhaba,
öncelikle emeklerine sağlık diyorum, sadece spor bölümünü kontrol ettim hemen hemen tamamı vpn ile çalışıyor, vpn' siz olarak 4-5 tane kanal çalışıyor. Vpn ile donma olmadan çok güzel izleniyor.

Merhaba,
öncelikle emeklerine sağlık diyorum, sadece spor bölümünü kontrol ettim hemen hemen tamamı vpn ile çalışıyor, vpn' siz olarak 4-5 tane kanal çalışıyor. Vpn ile donma olmadan çok güzel izleniyor.
Doğrudur kullandığım siteler genellikle kumar siteleri olduğu için tr de engelli olma ihtimali çok yüksek. saraydorf da sanırım VPN olmadan girilmiyor forumda da bulduğum ve izin verilen linkleri kullanıyorum ve son olarak xstream hesapları kullanıyorum

VPN kullanarak izlemeyi deneyebilirsiniz, eğer VPN donma yapıyor ise başka yöntemler de var izlemek için

Ben Televizo yükledim ama m3u linklerini ekleyemedim bir turlu cihazıma. ne uzun vesiyon ne kısa versiyon.

Merhaba arkadaslar :)

bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir 👀

IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim. Ister URL yi bir IPTV uygulamasına yazın isterseniz de aşağıda paylaştığım uygulama üzerinden izleyin

M3u uzun URL:

M3u kısaltılmış URL:

bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari

Saygilarimla
Memetcandal
Eline saglik cok guzel olmus mumkunse guncel alt yazili fimler yukleyebilirmisin tessekur

Ben Televizo yükledim ama m3u linklerini ekleyemedim bir turlu cihazıma. ne uzun vesiyon ne kısa versiyon.
Evet öyle bir problem bende yaşadım bugün sebebini bilmiyorum maalesef başka bir kısaltma adresi ile sorunu çözdüm size hemen başka bir kısaltma linkini gönderiyorum

Eline saglik cok guzel olmus mumkunse guncel alt yazili fimler yukleyebilirmisin tessekur
Alt yazılı Film eklemeyi düşünmüyorum maalesef forumda var ama birkaç film M3u yapan kişiler mesela @powerboard

Listesi çok güzel gerçekten içinde ne ararsanız var gördüğüm kadarıyla istediğiniz şekilde de izleyebiliniyor ister İngilizce dil ister Türkçe dublaj alt yazı da var

Geri