Kardeş zahmet olmasa m3u tvdeki urleyi güncelleyin çalışmıyoreis eline saglik ins uzun sureli guncel tutarsin listeni zira duzgun link bulmak zor oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kardeş zahmet olmasa m3u tvdeki urleyi güncelleyin çalışmıyoreis eline saglik ins uzun sureli guncel tutarsin listeni zira duzgun link bulmak zor oluyo
Sebebini bilmiyorum bende çalışıyorKardeş zahmet olmasa m3u tvdeki urleyi güncelleyin çalışmıyo
Kardeş sen numaranı versene bana bi yardımcı oll benim samsung tv de çalışmıyoSebebini bilmiyorum bende çalışıyor
Kusura bakmayın ama Forum da kendi numaramı paylaşmam sorunun ne olduğunu bilmiyorum o yüzden benim yapabileceğim birşey maalesef yokKardeş sen numaranı versene bana bi yardımcı oll benim samsung tv de çalışmıyo
Fotoya bak görcen kardeş anlaşılmıyıcak bişey yok yeni url koymuşssun ya onu buraya usb flaş bellekle vuruyom kanallar gelmiyor
USB ile değil direk URL yi yazın oraya çalışacaktır
Urliyide yazdım çalışmadı kardeş
O zaman sorun versiyon da olabilir güncelleyin en yeni versiyona yinede olmuyor ise yapılacak birşey yok başka Player ile deneyinUrliyide yazdım çalışmadı kardeş
https://tinyurl.com/287rg8ag
bask m3u varmiO zaman sorun versiyon da olabilir güncelleyin en yeni versiyona yinede olmuyor ise yapılacak birşey yok başka Player ile deneyin
Bende yokbask m3u varmi
CNN=Maalesef buna dair bilgim yok ama açılmayan kanalları yazarsanız onlara Alternatif bir URL bulmaya çalışırım sizin için
Bu URL nedense bende çalışmıyor sebebini bir türlü çözemedimCNN=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu url sadece tr açık tgn uzantılı olan yurtdışı için bence yurtdışı ve tr olmak üzere iki bağlantıyıda ekle yada ;Bu URL nedense bende çalışmıyor sebebini bir türlü çözemedim
tgn yabanci evet sadece TR eklemeyi dusunmuyorum ya alternatifli yada iki yerde calisan url en iyisiBu url sadece tr açık tgn uzantılı olan yurtdışı için bence yurtdışı ve tr olmak üzere iki bağlantıyıda ekle yada ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bunu ekle![]()
Diğer attığım calisti mi?tgn yabanci evet sadece TR eklemeyi dusunmuyorum ya alternatifli yada iki yerde calisan url en iyisi