Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral şimdi baktım liste müthiş fakat İptvlerden topladığın için mor Paket çalışmıyor istersen ben atayım sana mor paketi farklı insanların parayla aldıkları m3ulardan alma seviliyorsun
Mor paketler karma sitelerden de alıyorum M3u dan da alıyorum ama istersen atabilirsin tabiki onu da eklerim

Kral şimdi baktım liste müthiş fakat İptvlerden topladığın için mor Paket çalışmıyor istersen ben atayım sana mor paketi farklı insanların parayla aldıkları m3ulardan alma seviliyorsun
Kral eğer parayla satmiyorsan banada atarmisin sadece spor kanalları

cnn türk ve bir kaç kanal çalışmıyor ip tv m3u dosyası olarak yükledim benim tv deki m3u ıp tv uygulamasında anca bilgisayarda dns programını açınca çalışıyor hepsi samsung tizen model nasıl dns kurarım tv nin wifi sine

cnn türk ve bir kaç kanal çalışmıyor ip tv m3u dosyası olarak yükledim benim tv deki m3u ıp tv uygulamasında anca bilgisayarda dns programını açınca çalışıyor hepsi samsung tizen model nasıl dns kurarım tv nin wifi sine
Maalesef buna dair bilgim yok ama açılmayan kanalları yazarsanız onlara Alternatif bir URL bulmaya çalışırım sizin için

merhaba bu liklerden xtream cihazlardan izlemek mümkün mü ? convert yapıp girmeyi denedim ama kullanıcı adı ve şifree olmadığı için bir netice alamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri