Tabi kralBaşkan bana atsan olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tabi kralBaşkan bana atsan olur mu
Başkan sadece mor Paket olsunTabi kral
Mor paketler karma sitelerden de alıyorum M3u dan da alıyorum ama istersen atabilirsin tabiki onu da eklerimKral şimdi baktım liste müthiş fakat İptvlerden topladığın için mor Paket çalışmıyor istersen ben atayım sana mor paketi farklı insanların parayla aldıkları m3ulardan alma seviliyorsun
Kısaltılmış GitHub URL sini deneyiniz lütfenIPTV Smart Player Proda Çalışmıyor Liste
Kral eğer parayla satmiyorsan banada atarmisin sadece spor kanallarıKral şimdi baktım liste müthiş fakat İptvlerden topladığın için mor Paket çalışmıyor istersen ben atayım sana mor paketi farklı insanların parayla aldıkları m3ulardan alma seviliyorsun
Maalesef buna dair bilgim yok ama açılmayan kanalları yazarsanız onlara Alternatif bir URL bulmaya çalışırım sizin içincnn türk ve bir kaç kanal çalışmıyor ip tv m3u dosyası olarak yükledim benim tv deki m3u ıp tv uygulamasında anca bilgisayarda dns programını açınca çalışıyor hepsi samsung tizen model nasıl dns kurarım tv nin wifi sine
Banada atar mısınKral şimdi baktım liste müthiş fakat İptvlerden topladığın için mor Paket çalışmıyor istersen ben atayım sana mor paketi farklı insanların parayla aldıkları m3ulardan alma seviliyorsun
Hocam bu ekran çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 4835
Bende listeyi ekledi VPN ile deneyiniz isterseniz
VPN ile deneyiniz o kanalı açmayı bazı kanalları açamıyor o uygulama maalesef o da sorun olabilir başka bir program kullanmanızı tavsiye ederim İlk sayfada bir kaç program önerdimHocam bu ekran çıkıyor
Maalesef hayır sadece M3U olarak hizmet veriyorummerhaba bu liklerden xtream cihazlardan izlemek mümkün mü ? convert yapıp girmeyi denedim ama kullanıcı adı ve şifree olmadığı için bir netice alamadım
teşekkür ederimMaalesef hayır sadece M3U olarak hizmet veriyorum
Reis yazıyorrum tvde m3u iptvde yazıyoki geçerli m3u listesi deyilreis eline saglik ins uzun sureli guncel tutarsin listeni zira duzgun link bulmak zor oluyo
Diğer URL leri deneyiniz normalde çalışıyorReis yazıyorrum tvde m3u iptvde yazıyoki geçerli m3u listesi deyil
Olmadı Player değiştirinizDiğer URL leri deneyiniz normalde çalışıyor
Birinci yeni url telefonda çalışıyo ama bu yeni urliyi televizyona yazıyom çalışmıyo lütfen yardımcı olsanız sevinirimDiğer URL leri deneyiniz normalde çalışıyor
Biliyorum çalışıyo ama televizyonda m3uda çalışmıyo lütfen yardımcı olunDiğer URL leri deneyiniz normalde çalışıyor