Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle tşk.ler
HT Spor kanalı EKOL TV Yok galiba zor olmayacaksa onlarida eklermisiniz.

Hocam merhaba listeyi iptv# ye ekledim çalıştı. 29. Kanalda üni olan mor kanalin görüntü kalitesi çok iyi. Ama 15 ile 30 saniye arasında yayın donuyor. Bunun sebebi nedir. Sizlerde çalışıyor mu

Ellerine sağlık
Ustam yeni yüklediğin sinama kanallarını açamıyoruz video formatı değiştirmemizi istiyor hangi video oynatıcıyı yükleyelim kullandığımız uygulama televizo yardımcı olursanız sevinirim
Saygılarımla

Telefonda televizio ile izlemede sıkıntı yok. Televizyonum Samsung ve android değil. İp üzerinden ssiptv yükledim kanallarıda ayarladım ama görüntü gelmiyor tv de

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Krall

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.

Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Wufy playerde guzel calisiyor

Neyse artik yavas Yavas Ogrenecegim bakalim, yalniz Elimde Bulgaristan Klavyesi Var Bazi Harfler yok idare edin gari xD
Takılırsam iyice çorba olacak gibi duruyor ;)) Ben "seyirler" ve "yanlış" kelimelerinde bırakıyorum artık. 😅

Hangi Player lar la denedin? Listeyi tekrar kontrol ettim ve herşey yolunda VPN ile deneyebilirsin Listeyi girmeyi Player olarak mümkünse Televizo yada IPTV# kullanabilirsin onlarda çalışıyor olmadı kısaltılmış URL yerine uzun URL yi kullanabilirsin
ıptv# apk sı olan varmı acaba benim market te yok

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

memet kardeş kanalların çoğu açılmıyor ve bağlantılar 30 sn de bir kesiliyor,tüm playerlerde her türlü denedim,yine de eline sağlık düzeltirsen güzel olur

İlk sayfadan linki takip edelim arkadaşlar yapımcı sık sık kontrol edip güncelliyor kanalları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri