Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç esnasında bütün listeler drop yiyor, hiç zevki kalmıyor. Mecburen linklere dönuyorum. Bence bu noktada çözüm araştırmak lazım. Sizin için demiyorum genel olarak belirtiyorum.

Maç esnasında bütün listeler drop yiyor, hiç zevki kalmıyor. Mecburen linklere dönuyorum. Bence bu noktada çözüm araştırmak lazım. Sizin için demiyorum genel olarak belirtiyorum.
İlk yarının ortalarında açtım izlemek için hala da kesintisiz izliyorum ama buradaki linklerden biriyle değil @patr0n 'un paylaştığı kısaltma linki patronspor bağlantısıyla. Buradakiler de aynı şekilde çalışıyor olabilir. Zira kekikakademi de sorunsuzca çalışıyor ama nasıl ? Tabi ki vpn ile. Nedense Bulgaristan seçince hepsinden daha iyi ve donma takılma olmadan rahatça izleyebiliyorum. Eğer siz de bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsanız sunucu olarak Bulgaristan'ı bir deneyin.

İlk yarının ortalarında açtım izlemek için hala da kesintisiz izliyorum ama buradaki linklerden biriyle değil @patr0n 'un paylaştığı kısaltma linki patronspor bağlantısıyla. Buradakiler de aynı şekilde çalışıyor olabilir. Zira kekikakademi de sorunsuzca çalışıyor ama nasıl ? Tabi ki vpn ile. Nedense Bulgaristan seçince hepsinden daha iyi ve donma takılma olmadan rahatça izleyebiliyorum. Eğer siz de bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsanız sunucu olarak Bulgaristan'ı bir deneyin.
VPN kullanınca YouTube ta sorun çıkıyor bu sefer videolar engelleniyor. Tesadüf mü bilmiyorum. bu yüzden mi anlamadım. Proton free sadece Hollanda yi açıyor. Ücretli VPN alırsam sadece mullvad alırım ama 5₺ vermek yerine abonelik almak daha mantıklı gibi.

dropa eklediğin dosya zip mi yoksa m3u dosyası mı? bazı playerlarda sanırım zip algılıyor, o yüzden çalışmıyor.m3u olsa çalışacak
.
kendim başka, uzantısı m3u olan bir listeyi denedim, çalıştı.
Bazı playerlar o verilen m3u dosyasının içeriğini tam anlamıyla desteklemiyolar bizzat kendi kodladigim programım dahil bu yüzden çalışmıyorlar ben dosyayı düzenleyerek denedim sorunsuz bir şekilde her player da çalıştı.
İçeriğine bakarsanız linkler http referrer ile hareket etmeye çalışıyor bu yüzden her player desteklemiyor referansları ve user agentları düzgün bir şekilde silerseniz düzeliyor.

kekikte url de http referer var ama sorunsuz ekleniyor
Çoğu iptv bu yöntemi desteklemiyo televizo buna dahil değil o çalıştırıyor denediğim iptv playerlar çalışmadı linkleri düzenleyince sorunsuz çalışıyor hocam

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Merhaba bunu nasil yapicaz iptv# kullaniyorum

çok iyi teşekkürler

Link nedir tam olarak ilk kez kullanacağım tivimate var premium

Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?

Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.

Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.

Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.

Liste içeriği:

- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar

Alman spor kanallarının olması çok iyi olmuş. İnşallah uzun ömürlü olur

bugün baktım çalışmıyor ?

Sürekli güncellemeler ve yeni kanal eklemesi olursa güzel olur

Her hafta güncelliyorum bugün sabah listeyi güncelledim tekrardan çift olan kanalları sildim çalışmayanlari sildim donan kanalları da düzelttim bugün akşam yüklerim büyük ihtimalle
Teşekkürler @Memetcandal takip ediyoruz , çevremde en az 7-8 kişinin televizyonuna yükledim çok memnunlar, kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri