kadirustun29x
Üye
- Konular
- 0
bütün dünya kanalları olsa çok iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1 aylık liste için o kadar uğraşmak istemiyorum o yüzden istediğiniz bir kaç kanalı yazın bende ekleyeyim bulduğum zamanbütün dünya kanalları olsa çok iyi olur
Açık konuşayım herhangi bir çoklu M3u listesini açıp oradan kanalları çekeceğim yani en üst kalite artık benim için öncelik değiluzak doğu çin japonya vs. azeri ve gürcistan kanallarını yapabilirseniz donmasız bir şekilde harika olur en iyisini yapacağınızdan eminim
Açık konuşayım herhangi bir çoklu M3u listesini açıp oradan kanalları çekeceğim yani en üst kalite artık benim için öncelik değil
uzak doğu çin japonya vs. azeri ve gürcistan kanallarını yapabilirseniz donmasız bir şekilde harika olur en iyisini yapacağınızdan eminim
Elbette.teşekkürler emeğinize sağlık kanalları m3u linki olarak verme imkanınız var mı tv ye eklemek istiyorum da
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/Sinetech/refs/heads/main/TvBahcesi/src/main/resources/m3u/tvbahcesi.m3u
Rica ederim umarım işinize yarar.çok teşekkürler
Geçmiş olsun.Çok hastalandım o yüzden pazartesi den önce güncelleme gelmeyecek
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimÇok hastalandım o yüzden pazartesi den önce güncelleme gelmeyecek
Istediklerinizi yazın bende ekleyeyim bulduğum zaman ama dediğim gibi çok hastayım pazartesi den önce güncelleme gelmezMüthiş hızlı acılıyor.Eline sağlık, ama ben de soracağım Alman kanallarının fazlası gelir mi?
Zaten M3u listesi hepsiAcaba bunun m3u listesini yapabilirsiniz çok şey istiyorum ama