Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzak doğu çin japonya vs. azeri ve gürcistan kanallarını yapabilirseniz donmasız bir şekilde harika olur en iyisini yapacağınızdan eminim

Açık konuşayım herhangi bir çoklu M3u listesini açıp oradan kanalları çekeceğim yani en üst kalite artık benim için öncelik değil
uzak doğu çin japonya vs. azeri ve gürcistan kanallarını yapabilirseniz donmasız bir şekilde harika olur en iyisini yapacağınızdan eminim

Cloudstream'deki depoma eklediğim yeni eklenti içerisinde 160 ülkenin kanalları var. Depo ismi olarak Latte yazıp ekleyebilirsiniz.

Mutlaka istediklerinize de rastlarsınız. @Memetcandal da biraz rahat eder ;))

teşekkürler emeğinize sağlık kanalları m3u linki olarak verme imkanınız var mı tv ye eklemek istiyorum da

teşekkürler emeğinize sağlık kanalları m3u linki olarak verme imkanınız var mı tv ye eklemek istiyorum da
Elbette.

Liste TvGarden sitesindeki listeyle aynı sadece youtube içerikleri yok ve orada ne kadar kanal varsa o ülkelere ait onlar var.

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/Sinetech/refs/heads/main/TvBahcesi/src/main/resources/m3u/tvbahcesi.m3u

Eklentide olduğu gibi 2 saatte bir güncelleniyor liste otomatik olarak. Zaten orada gösterdiğim liste de size bu yukarıda verdiğim liste oluyor.

Android cihazlarda tv kanalları daha rahat açılıyorlar. Yani bilgisayarda hepsi açılmıyorsa da Android cihazlarda açılabiliyorlar. Biraz önce fark ettim.

Müthiş hızlı acılıyor.Eline sağlık, ama ben de soracağım Alman kanallarının fazlası gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri