Hocam foxun linki sürekli değişiyor ertesi gün çalışmıyor onu demek istemiştim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Bu da mı?Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam foxun linki sürekli değişiyor ertesi gün çalışmıyor onu demek istemiştim
Bu URL vardı bendeZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bu da mı?
Ozaman bunu al netYada IPTV den çektiğim bir kanal vereyim o sıkıntısız bakın özel link bu
Kod:http://31.222.206.98/8820/tracks-v1a1/mono.ts.m3u8?token=test
Evet gezmeye çıkmış olan kanalları maalesef bazıları ormanda kayboldu gittiEvet bazı kanallar maalesef gezmeye çıkmış vaktim olduğunda düzelteceğim
Evet bir işim çıktı o yüzden bugüne yetişmeye bilir güncelleme duruma göre size haber ederimEvet gezmeye çıkmış olan kanalları maalesef bazıları ormanda kayboldu gitti
Bulabildiklerimi de kulaklarından tutup geri getiriyorum şuanda
Birazdan liste güncellendi haberini de alırsınız
Önce tabiki listeyi bitirmem gerekiyor ve sonra deneyip ona göre de hazır olduğunda size ileteceğim
Evet bugüne yetişmeyecek yarın kaldığım yerden devam edeceğim bilginizeEvet bir işim çıktı o yüzden bugüne yetişmeye bilir güncelleme duruma göre size haber ederim
Hocam çok sağolun bu link güzel mis sorunsuza benziyor emeğinize sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Bu da mı?
Bu daha iyi hocam @muhammedsagYada IPTV den çektiğim bir kanal vereyim o sıkıntısız bakın özel link bu
Devamı gelmez miYada IPTV den çektiğim bir kanal vereyim o sıkıntısız bakın özel link bu
Ne istersin?Devamı gelmez mi![]()
Sinema kanalları hocamNe istersin?
Çok sağolun hocam emeğinize sağlıkBu daha iyi hocam @muhammedsag
1 sayfadaki liste de var şuan ne kadarı çalışıyor bilmiyorum ama dediğim gibi listeyi komple elimden geçireceğimSinema kanalları hocam
Mümkünse benim GitHub'a attığım şekilde olsun liste. Dün gece düzenledim tvg-id'leri de gereksiz ön ya da arkalardaki boşlukları. Mesela group-name="Ulusal " da vardı "Ulusal" da. tvg-id'lerde EPG adresi vardı kanal adı yerine. Ayrıca Http referred satırlarını ve kategorileri birleştirerek daha düzenli hale getirdim. Zaten alt satırlarda referre'ler tanımlanmışken EXTINF satırlarında da varlardı vb.1 sayfadaki liste de var şuan ne kadarı çalışıyor bilmiyorum ama dediğim gibi listeyi komple elimden geçireceğim
YapayımMümkünse benim GitHub'a attığım şekilde olsun liste. Dün gece düzenledim tvg-id'leri de gereksiz ön ya da arkalardaki boşlukları. Mesela group-name="Ulusal " da vardı "Ulusal" da. tvg-id'lerde EPG adresi vardı kanal adı yerine. Ayrıca Http referred satırlarını ve kategorileri birleştirerek daha düzenli hale getirdim. Zaten alt satırlarda referre'ler tanımlanmışken EXTINF satırlarında da varlardı vb.
Yani sizin listeniz ama düzensizlik çok fazlaydı.
Eğer kullandığınız program ile içeri liste aktarma seçeneğiniz varsa o listeyi aktarıp ona göre düzenleme yaparsanız daha iyi olur.
benim listeyi de sildim yanlisliklaabi Kategoriler bende karisik cikiyor isimleri degistirdin sanirim baya kafam karisti![]()