Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yada IPTV den çektiğim bir kanal vereyim o sıkıntısız bakın özel link bu :)

Kod:
http://31.222.206.98/8820/tracks-v1a1/mono.ts.m3u8?token=test

Evet bazı kanallar maalesef gezmeye çıkmış vaktim olduğunda düzelteceğim
Evet gezmeye çıkmış olan kanalları maalesef bazıları ormanda kayboldu gitti🙀

Bulabildiklerimi de kulaklarından tutup geri getiriyorum şuanda 🎉

Birazdan liste güncellendi haberini de alırsınız
Önce tabiki listeyi bitirmem gerekiyor ve sonra deneyip ona göre de hazır olduğunda size ileteceğim

Evet gezmeye çıkmış olan kanalları maalesef bazıları ormanda kayboldu gitti🙀

Bulabildiklerimi de kulaklarından tutup geri getiriyorum şuanda 🎉

Birazdan liste güncellendi haberini de alırsınız
Önce tabiki listeyi bitirmem gerekiyor ve sonra deneyip ona göre de hazır olduğunda size ileteceğim
Evet bir işim çıktı o yüzden bugüne yetişmeye bilir güncelleme duruma göre size haber ederim

Arkadaşlar şuan maalesef spor kanalları (mor 1 ler) çalışmıyor vaktim olmadı düzeltmeye vaktim olduğunda listeyi komple elden geçireceğim bilginize

1 sayfadaki liste de var şuan ne kadarı çalışıyor bilmiyorum ama dediğim gibi listeyi komple elimden geçireceğim
Mümkünse benim GitHub'a attığım şekilde olsun liste. Dün gece düzenledim tvg-id'leri de gereksiz ön ya da arkalardaki boşlukları. Mesela group-name="Ulusal " da vardı "Ulusal" da. tvg-id'lerde EPG adresi vardı kanal adı yerine. Ayrıca Http referred satırlarını ve kategorileri birleştirerek daha düzenli hale getirdim. Zaten alt satırlarda referre'ler tanımlanmışken EXTINF satırlarında da varlardı vb.

Yani sizin listeniz ama düzensizlik çok fazlaydı.
Eğer kullandığınız program ile içeri liste aktarma seçeneğiniz varsa o listeyi aktarıp ona göre düzenleme yaparsanız daha iyi olur.

Mümkünse benim GitHub'a attığım şekilde olsun liste. Dün gece düzenledim tvg-id'leri de gereksiz ön ya da arkalardaki boşlukları. Mesela group-name="Ulusal " da vardı "Ulusal" da. tvg-id'lerde EPG adresi vardı kanal adı yerine. Ayrıca Http referred satırlarını ve kategorileri birleştirerek daha düzenli hale getirdim. Zaten alt satırlarda referre'ler tanımlanmışken EXTINF satırlarında da varlardı vb.

Yani sizin listeniz ama düzensizlik çok fazlaydı.
Eğer kullandığınız program ile içeri liste aktarma seçeneğiniz varsa o listeyi aktarıp ona göre düzenleme yaparsanız daha iyi olur.
Yapayım

abi Kategoriler bende karisik cikiyor isimleri degistirdin sanirim baya kafam karisti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri