Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
vlc palyerde açmadıYada IPTV den çektiğim bir kanal vereyim o sıkıntısız bakın özel link bu
Kod:http://31.222.206.98/8820/tracks-v1a1/mono.ts.m3u8?token=test
Kapattim cünkü cano sana hangi kanal lazımdı?vlc palyerde açmadı
Evt patates olmuş çoğu düzeltirim tek problemim normalde kullandığım sitenin çökmüş olması ve yeni bir site bulmam lazım elinizde varsa birkaç site bana atarsanız çok sevinirimMerhaba, mor spor paket açılmıyor gibi. Bende mi sorun var yoksa sorun var ve düzeltilecek mi? Teşekkürler
hemen bakiyorumAtv yine çalışmıyor bende televizo kullanıyorum
alternatif bir ATV ekledim onui deneyip geri donus yapabilirmisn ?Atv yine çalışmıyor bende televizo kullanıyorum
bende de durum ayni ama yinede alternatif ekledim iyi seyirler dilerim herkese
@alikoo deneyip geri donus yaparsan sevinir yoksa ben kacar oyun oynamaya xDalternatif bir ATV ekledim onui deneyip geri donus yapabilirmisn ?
donma mi var ? hyr ise suanda calisiyor durumda hepsiSinema kanalları düzeltilir mi?
Hiç çalışmıyor hocam hiçbiridonma mi var ? hyr ise suanda calisiyor durumda hepsi
Hiç çalışmıyor hocam hiçbiri
VPN ile deneyiniz ben onlari m3u dan ve sitelerden karisik aldim alterntif elimde yok maalesefHiç çalışmıyor hocam hiçbiri